Sabah her zamanki gibi bizim saatle 08.00 gibi uyandık.Kahvaltıdan önce denize girdik.Su ve deniz güzeldi.Sahil boyu duşlar bedava idi.Sonra kahvaltımızı yaptık..Sonra biraz daha denize girdik..Yavaş yavaş esmerleşmeye başlamıştrım.. ;D
Budvaya dogru yola çıktık..Zaten yakındı..Petrova adası ve Sveti Stefanı geçtik..Budva çok kalabalıktı.Şehrin nufusu degil ( o olsa olsa 15.000 gibidir ) ziyaret edenler şehrin nüfusu kadar vardı..Bir park yeri aradık plajların yolunda Halkın araçlarını parkettigi bir yer bulup daldık Kale yanındaki plaja... ;D ;D ;D
Crvena Gravica kampı ile ufak bir uyarı yapayım.Burada kampinge gidelim diye girdik..Keşke girmese idik..Hiç tavsiye etmeyecegim..kuş uçmaz kervan geçmez kötü bir yer..kimsecikler de yoktu.
Güneş yavaş yavaş ikindiyi geçiyorken..Budvada denize girmeye doyduk...Duşumuzu alıp hazırlandık..Beyaz Martımıza bindik..
Nereye..Dogru kotorr....Benim idealim olan Rüya kentime...Saat 16.00 gibi KOTOR a geldik..Daha önce böylesine etkileyici bir yer görmedim..Kente hakim bir tepeyi bulup Beyaz Martımızı oraya çektim.Ayşegül ögle-Akşam yemegi arası bir yemek için hazırlık yaparken biz ise bu güzelligi içimize doya doya çekip sindirmekle yemekten önce doymakla meşguldük........
Ahmet bey,,,daha dur....Assolistler sonra çıkarmış derler..ne fotolar var..Duvara tablo diye asılacak neler var neler...
Az sonra...geliyor bir kısmı..
Bu güzel manzaraya bakarak eşimin hazırladıgı yemegi...sindirerek yedik..Yedigim yemek kesin kilo yaptırmıştır bana..çok severek kebap yermişcesine zevkle iştahla yedim..Yedigimiz yemek tavuklu makarna idi üstelik.. ;D ;D
Sonra ayaklarımız istemesede akşam kalmak kamp için şehrin girişte soldan daracık yoldan gidip kafamıza göre yer aramaya başladık.
Nefis bir yeri bulduk.Tek sıkıntı eski güzel bir evin önünde araba park etmek için denize dogru uzantı idi..Sahibi gelirse izin isteyecektik..Hemencecik de kuruluverdik.Biraz sonrada sahipler karı koca geldiler..birşeyde demediler..
Hep şansızlıkla karşıalaşacak degildik ya..