Bizde burda fotoğrafların bitmesini beklerken hasetten çatladık...
İsmail hocam, geziniz çok güzel olmuş belli, paylaşımınız ise harika, oralara gitmemize gerek kalmadı artık.
Elinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederiz.
Ailenize ömür boyu sağlık diliyorum.
Arif hocam merhaba, teşekkür ederiz...
Aslı ile anlatım bir olmaz..Siz yinede gidip o güzelim yerleri bir gezin.. ;D
Bir türlü tanışamadık ailece..inşallah bir gün ister offroad ister karavan ister bir etkinlikte tanışırız..
Arif Hüküm' Alıntı:
Bizde burda fotoğrafların bitmesini beklerken hasetten çatladık...
İsmail hocam, geziniz çok güzel olmuş belli, paylaşımınız ise harika, oralara gitmemize gerek kalmadı artık.
Elinize sağlık, paylaşımınız için teşekkür ederiz.
Ailenize ömür boyu sağlık diliyorum.
Ohh, iyi ki bu saate kadar okumamışım rağporunuzun bugünlük kalanını... Şimdi bitirdim ve günün yorgunluğunu da pisikolojik bile olsa aldı vallahi...
Tekrar tekrar emeklerinize sağlık.
Sabah her zamanki saatte kalktık.Kahvaltımızı yaptık.Bugün Trogirin pazarı idi.Kısa da olsa pazarlarını gezdik.Bizdekilere benziyor..
Genelde kadınlar tezgahlarda çogunlukta idi...
Trogiri terkedip yukarlara virajlı yollardan çıkarken sabah sporu yapan bisikletlilere rastgeldik.Hem onların rahat geçişleri için hemde Trogiri ve çevresini yukardan fotograflayıp video çektik.
Zadarı hedeflemişken piyangodan Sibenik (şibenik ) e ugradık..İyikide ugradık.Zadarı bile gölgede bırakan bir güzellik bizi mest etti.
Şehre girerken gariplik hissettik.Araç giremez gibi işaretle bizi yönlendirdi işaretler..mecburen büyük araçların park yapacagı otoparka liman yanına hemcinslerinin yanına Beyaz Martıyı parkettik.. ;D ;D
Aracımızı burada bırakıp bu güzel tarih kokan bize kucak açan Şibenike daldık.Önce Zagrep bank tan 10€ verip 74,8 kuna aldık.
Sıcak bir hava bizi karşıladı..