BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 804
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 147,887

Etiketler
Ynt: BEYAZ MARTI Adriyatik Yollarında

Görsel bir şöleni izledik, izliyoruz; emekleriniz için teşekkürler.

Cavid Sezen

Ben başladım takibe .Öncelikle yola çıktığınızda aracınız ister yeni ister eski ister bakımlı ister değil ne olursa olsun her an herşey olabilir .En nihayetinde hepsi birer makina .Rutin bakımları yapıldıktan sonra bazı şeyleri de biraz Allaha havale etmek gerekiyor .Yoksa evden dışarı adım atmamak lazım ))

Satır kebabı aklımızda olsun .Ben Edirne'nin yaprak ciğerini daha önce İstanbul'da yemiştim Ama yol boyu Keşan tarafında restaurant reklam tabelalarında görmedim

Memleketim olsa şu şu kadar ederdi yada yemekse daha bol olurdu vs gibi kıyaslamalar bizdede çok oldu .Sanırım yurtdışında en çok acıdığımız nokta bu olsa gerek

Merhabalar İsmail bey ve Değerli ailesi,
öncelikle vatana hoşgeldiniz.Görseller ve yorumlar harikaydı.İnşallah içinize sinmiştir.Bir çok insanın düş diyebileceği geziyi gerçekleştirerek hem kendinizi hem bizleri mutlu ettiniz.Bu yüzden bütün aile fertlerine teşekkür ediyorum.Beyaz Martı'ya da tabii ki. sanırım güzel bir bakımı haketmiştir.Gezdiğiniz yerlerdeki düzen, mimari yapılanma, doğal ve tarihi güzellikler v.s,den sonra ister istemez Ülkemizle kıyaslama yapılıyor.Aslında bizim üzerinde oturduğumuz Coğrafya dünyanın en güzel Coğrafyasıdır bence.Maalesef bizler yeterince değerlendirememekteyiz galiba? İçinde yaşadığımız 21.ci Yüzyılda, Bilim ve Teknolojinin çok gelişmiş olduğu bu zaman diliminde, Ülkemiz İnsanının çok büyük bir kısmının hala iyi bile denemeyecek şartlarda yaşıyor olması aslında üzüntü verici.Aslında alınması gereken mesafe çok.Kapıkule Gümrüğündeki yaşadığınız nahoş olay bunlardan sadece bir tanesi. Dikkat ettim de gezdiğniz bütün lokasyonlarda, karayollarında hiç bir trafik kazasıyla karşılaşmamışsınız.Ama ülkemizde ana haber bültenlerinde trafik kazası olmayan hiç bir haber yok maalesef.İnşallah bir gün bazı şeyler düzelir de insanımız çağdaş yaşam standartlarındaki olanaklara kavuşur.Tekrar hoş geldiniz.Saygılar.Ergun.

İsmail bey, ailece hoşgeldiniz.
Böylesi imrenilesi bir geziyi; güzel planlandığı her halinden belli olan bir şekilde öncelikle yaptığınız, sonra da bizlerle detaylı olarak paylaştığınız için çok teşekkürler.

Dilerim tekrar imkanlar yaratır, nice gezilere çıkar ve sizden sonrakilere olumlu örnekler oluşturursunuz (mesela bana )...

Yolunuz hep açık olsun.

İsmail Abi gezi yazınızı az önce bitirdim ellerinize sağlık.Bir gezi ancak bu kadar güzel anlatılır.Gezenbilir 'de bundan böyle gezi anılarını yazma çıtasını yükselttiniz sağolun var olun .

İsmail bey 8 resim 10,na cıktı ( 185.39 -- 232.45 ) hangi ressamın diye sormak geliyo icimizden ellerinize sağlık

Tebrikler Beyaz martı ve ailesi.Güzel bir etap ı sorunsuz bitirdiniz bence uzun süre bilgisayarın ekranında bu olmalı haketti.

Ebru hanım merhaba,
begenileriniz ve tesbitleriniz için teşekkürler.Daha yazacaklarımız ve bazı eksiklerimizi tamamlama var..
Hele bir bitsin...

Ergun bey merhaba,
Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum..
Ülkemi 5-6 il hariç (Hakkari-Şırnak-Tunceli-Bitlis v.s ) her karışını gezdim..Önce kendi ülkemi gezmeliyim ki..Başka ülkeleri gezip degerlendirirken objektif olabileyim.
Ülkemizin dogası,iklimi,tarihsel dokusuna hiçbir ülke yaklaşamaz bile..Bu kadar da eminim..

Ama iş bunları korumaya, kollamaya,nesiller boyu aynı güzellikleri devam etmesine çalışmaya geldi mi..durrr..O konuda günlerce tartışılır...iş siyasete dayanır..çözümden ziyade sizinkiler,bizimkiler tartışmasına gider..

Sadece bir örnek vereyim..gesisini yüzlerce vererek sayfalar dolusu yazarız..
-Bundan 10-15 yıl önce uzungöle gitmiştik..Çok begenmiştim.Geçen sene gittik..hayal kırıklıgına ugradık.Merak eden görür ..

Tabiat güzelliklerimiz ,degerlerimiz hunharca,bilgisizce katlediyor yok ediyouz.Bu memleket bizim,hepimizin,bizden sonra geleceklere bir şey bırakmamak üzere yeminliyiz de bizim mi haberimiz yok........................

-Yurtdışında bahsettigimiz ülkelrde ise bizim yarımızı bile etmeyen güzellikleri koruyarak,onararak öyle bir sunumları varkii.anlatamam..

Durum bu yani..

Teşekkürler Ahmet hocam.. İnşallah......

Mustafa bey biz teşekkür ederiz..

"En güzel roman yazılmamış olandır " demiş bir düşünür..Daha çook eksikler var..Bazı anlatımlar,Koordinatlar,ekler v.s

sırayla yavaş yavaş iyi olma yolunda ilerliyoruz..

mustafayetim' Alıntı:
İsmail Abi gezi yazınızı az önce bitirdim ellerinize sağlık.Bir gezi ancak bu kadar güzel anlatılır.Gezenbilir 'de bundan böyle gezi anılarını yazma çıtasını yükselttiniz sağolun var olun .

Tugay bey merhaba,

vallahi hangi ressamın diye sormayın..Hani sabah sabah 3 ressam Kotorda resim yapıyorlardı..Bende onları seyrediyordum ya..Onlar olmalı..yada onlardan ilham alan yamagı.... ;D

TUGAY58' Alıntı:
İsmail bey 8 resim 10,na cıktı ( 185.39 -- 232.45 ) hangi ressamın diye sormak geliyo icimizden ellerinize sağlık