...
8 HAZİRAN CUMA
Sabah 6.45 gibi uyandık.İlk gün sabahı oldugundan mıdır erken uyandık.Arabadan inip etrafını kolaçan ettim..varan 1. sol arka lastik sıfır..yere yapışmış…Allah Allah. Birisi mi indirdi yoksa kendiliginden mi ?..anlam veremedim.Kimseyi de suçlamak olmazdı.Jant kapagını simsiyah egzoz isi ile dolu kapagı çıkarttım.Krikoyu yerine taktım..ııhh olmuyor.varan-2 kriko bozuk….. Otopark görevlisi yeni işe geliyordu belli.yardım istedim.Tarzanca konuştuk.telefonu ile lastikci çagırdı.
Küçücük smart arabası ile yunanlı Andon usta geldi.Söktü işaret diliyle dükkanına götürüp tamir edip gelecegini söyledi.Ben de beraber gelecegimi söyledim.kabul etti.Dükkanı Kavalanın batısı tarafında iyi bir semtte güzel bir daire altında idi.çıragı janttan lastigi söktü, suda denedi..sipoptan kaçırıyordu.yeni sipop taktı havayı bana sorarak bastı.Geldik Beyaz martımızın yanına taktık..borcumuz 20 evro..fazla istedin be ustam.Memleketimde en fazla 15-20 tl eder bu.
..ama ilk gün sesimizi çıkartmadık..Sıkıntı içerisindeki yunanlı andon kardeşimize faydamız olsun….Otopark göevlisi de peşinen 4€ sunu da aldı.Aracımızı gittikçe kalabalıklaşan otaparkta bırakarak kavala sokaklarına kendimizi vurduk.