Beygir gucu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RİSALET Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,428

RİSALET

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar ben 2 haftadir arazi araci bakiyorum sonunda terrano ya karar verdi .dis goruntusu ve ici cok temiz bir arac buldum bugun motoruna da bakilacak.Fakat kafama takilan beygir gucunun dusuk olmasi(97hp)bu araci hantallastirirmi bana yardimci olursaniz cok sevinirim.herkese simdiden tesekkurler

Etiketler
Ynt: Beygir gucu

merhabalar,
2001 model Terrano II 2.7tdi arac kullaniyorum aracim 125beygir gucunde. 2700cc lik bir turbo sarjli araca gore oldukca dusuk motorun beygiri fakat, alirken nekadar tereddut etmis olsamda araci aldiktan sonra hic pisman olmadim. Aracim otomatik olmasina ramen arazide motorum yetmiyor cikamiyorum dedigim bir yer olmadi. Aracimda normalden daha genis ve buyuk olan 265/70/16 Fedima FMUD camur lastigi var. Tek kusuru uzun yolda yokus yukari 100km hizla giderken sollamaya cikmak istedigimde gaza bastigimda aracin 100 den 120-130 a cikmasi zaman aliyor. Ama sizi tehlikeye atacak ve uzecek bir yavaslik degil. sonuc olarak arazi araci kullanacaksiniz ve 200km hizle gitmeyi beklemeniz yanlis olur. Bu arada performansini gormeniz acisindan Bulgaristanda gecen hafta katildigim OFF-ROAD yarisindan bir video ekledim. Aracimdaki tek modifiye onlerden torsiyon ile yukseltme onun disinda hersey orjinal. Umarim size yardimci olabilmisimdir. http://www.youtube.com/watch?v=oMYhR4zbGe4&feature=plcp

Cok tesekkurler Tyido.
Ben araci karavan cekmek icin almayi tercih ettim ama sizin videonuzu izleyince offroad ta cok cazip gorundu. Verdiginiz bilgiler ve video icimi rahatlatti tekrar tesekkurler.

Merhabalar,
Kesinlikle iciniz rahat olsun. Guc konusunda motor ve sanzuman oldukca iyi. Ayrica 125bg lik modellerin chip tunning uygulamasi ile 150bg e yukseltilebildigini duymustum. Umarim sizde bir terranocu olursunuz. Iyi calismalar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR