KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)
Tabii derken TYT çalıştı devam ettik yola orman içinden bir orman kulesinin dibine kadar gittik çok zorlu bir yol değildi orman patikası işte benim asvalt conconu bile hiç şikayetçi olmadı derken tepeye çıktık o da ne aman tanrım konvoyumuzun iki LR aracı da dilleri bir karış dışarıda kalmamışmı tabi sorduk öğrendikki bu hep böyleymiş bunların kapalı kaputları yokmuş hiç hatta üretimde bunlar kaputsuz üretiliyormuş alanlar motorun üzerine kuşlar pislemesin diye aksesuar olarak takıyormuş
Ben bunları yazdım ya bu kadar da resim koydum bundan sonra beni kimse hiç bir yere davet etmez eminim ;D ;D ;D
Evet bendeki resimler bu kadardı katılan herkes çok iyiydi ben kendi adıma çok eğlendim bu etkinliğin gerçekleşmesinde payı ve emeği olan herkese çok teşekkür ederim
tırtıl vallahi doğru söylüyorum herkes ordaydı yahu........... ortamda bir sessizlik etraf cıvıl cıvıl çiçekler açmış, kuşlar ötüyor, ortalık panayır yeri gibi yürüyüşçüler bize garip garip bakıyorlar bizde onlara
Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)
ufukozkan' Alıntı:
tırtıl vallahi doğru söylüyorum herkes ordaydı yahu........... ortamda bir sessizlik etraf cıvıl cıvıl çiçekler açmış, kuşlar ötüyor, ortalık panayır yeri gibi yürüyüşçüler bize garip garip bakıyorlar bizde onlara