Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,313

Etiketler

Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)

yavuz-çelikel' Alıntı:
abi arabaya birde dalgıç elbisesi koysan

Ben Defender da her zaman Tırmanış kemeri ve ipimi taşırım ayrıca can yeleğinide ancak VX100 e dalgıç elbisesi, şinorkel ve paletde koyacağım ne olur ne olmazzzzz

MKG' Alıntı:
Turist mevzusu şöyle oldu :'(

VX100 suya battığında ben yaklaşık 5 dakika uzaktaydım, VX100 ün kaptanı Anfibi aracın battığını aracın su dolmaya başladığını personelin hayati tehlike içinde olduğu anonsunu telsizden geçti.....bu anonsdan sonra Telsiz irtibatı koptu ( Telsizde suyun içinde kalmış :smiley: ) ben tam taarruz halinde olay yerine vardım, önümdeki köprünün üzerinde bir Doublo araç ve içinde 4 kişi vardı adamlar arabanın içinde donmuş kalmışlar adamlar boğuluyor diye bağırıyorlar... ben ya Doublo üzerinden geçeceğim yada yanından.. yanı dar bende Defender le yanından suya daldım ve geçtim bu sefer adamlar hepten ürktü :mad:

Sonra suya dalmak için ayakkabı, çorap veeeee pantolan foraaaaaa... meğer o sırada otobus durmuş yolcular aşağı iniyorrr bende tam o sırada onlara karşı pantolonu fora ediyorum ... (müthiş bir karşılama :smiley: ) onlar bile inanamadılar ;D ;D ;D

Kurtama harekatı sonucunda ;

1 kaptan 3 personel ıslanmış halde kurtarıldı ( sudan mı yoksa altlarına işediklerindenmi bunu sormadım )
1 VX 100 gövde ve elektrik hasarı nedeni ile kızağa çekildi,

4 cep telefonu,1 note book,1 telsiz görev sürelerini doldurduğundan emekliye sevk edildi,
benim silipler ve bacaklarda meşhur oldu .... eeee daha ne olsun ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ben bir foto gördüm , Süt beyaz bacaklar açık ama kafada bere var ;D ;D ;D ;D

fotoğrafların hiçbirini göremiyorum ekstradan yapmam gereken birşey mi var ki :(

Arkadaşlar belliki gezi çok güzelmiş ama fotoları yenilerseniz bizde görmek istiyoruz...

Gidiş yolunda inözü vadisi girişinde konuşmuştuk (galiba Necmi Abi) olsa gerek ama fotoğraflar acılmıyor, merakla bekleniyor o kareler.

Photobucket kıllık yapmış picassaya upload ediyorum birazdan tüm albümün linkini veririm ;)

Resimlerin tekmili birden burada inşallah bu kez bir sorun çıkmaz ve linkin açılıp açılmadığından da emin değilim TYT cılar her an bir suikast daha düzenleyebilirler bunlara da ;D ;D ;D

http://picasaweb.google.com/108105066010925995651/100SSCAM#

Fotoğraflar ve Defenderin mt117 leri cok güzel ama vx 100 ün ıslandığına üzüldüm :( elinize sağlık güzel bir etkinlik olmuş.İnşallah bir dahaki etkinlikte Beypazarı ekibi olarak yanınızda olmak dileğiyle....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR