Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan discovery-V8 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,311
Ynt: Beypazarı / Karaşar Gezisi (15-16 Mayıs 2010)

benimde var böyle bir göl deneymim ama benim cj nin kaputu tamamen dreksiyon hizasına kadar gömülmüştü.

Etiketler

İki haftadır takip ediyorum, süpersiniz, şu işleri bi halledeyim yanınızdayım.

Necmi abi ne iş tatlı su ofrodu falan desende her geçen gün birazdaha araziye dalıyon, gözümden kaçmıyor. ;D Serbest bırak şu aslanı...

Teşekkür ederim, ilk fırsatta geleceğiz

MKG' Alıntı:
Teşekkür ederim, ilk fırsatta geleceğiz

Biz teşekkür ederiz Mustafa Abi vakit buldukça arkadaşlarla keşif etkinlikleri düzenliyoruz her seferinde hayrete düşüyoruz bizim cevremizde ne kadar güzel yerler varmış diye, en kısa zamanda sizi organize edeceğimiz bir etkinliğe davet edeceğiz ,gezi harici olsa dahi gezenbilir ekibini mekanımıza bekliyoruz www.hunkarsofrasi.com Burak Uz
Abi duydumki sende m 38 varmış bendede vardı bir zamanlar kritiğini yapalım müsait olunca ...

Sevgili Burak ;

Beypazarı eğitimli ve çalışkan insanları ve doğal güzellikleri ile her türlü takdiri hakeden bir ilçemizdir, yaklaşık 20 yıldır Eğriova yaylarına giderim ve hala bilmediğim görmediğim bir çok yer var Haziran 19. da LRO grubu ile Balkanlar gezisine çıkacağım bunun hazırlığı içeerisindeyim haziran ayının ilk haftasına sıkıştırabilirsem bir keşif gezisi yapalım,

Mustafa abi bende isterim

İlgi ve alakan için tekrar teşekkür ederim Mustafa abi acele etmeyelim o zaman bizde senin gezinin bitmesini bekleyelim, haziranın ilk haftası Beypazarı festivali oluyor binlerce insan buraya akın ediyor onun için diyorum. Tüm gezenbilir ailesi ve üyelerini ilçemize bekliyoruz saygılar....

keyifli gezi olmus paylasimlar icin tsk'ler .

Mustafa Kemal Güner hocam etkinlik güzel, Güelgah Süper, Araçlar harika. Ancak araçların arasında en Mükemmeli senin defender harika bi görüntüsü var bayıldım, görüşmek dileğiyle

alpayyuce' Alıntı:
Mustafa Kemal Güner hocam etkinlik güzel, Güelgah Süper, Araçlar harika. Ancak araçların arasında en Mükemmeli senin defender harika bi görüntüsü var bayıldım, görüşmek dileğiyle

Sevgili Alpay teşekkür ederim, umarım bir etkinlikte birlikte oluruz,

Selam,sevgiler