Beypazarı ve Ankara Kalesi Festivali

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağlarkızı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,761

dağlarkızı

''bayangezer''
Yer
Ankara
Web
www.meralpekcan.com
Bu hafta farklı bir haftasonu geçirmek isteyenler için alternatif olacağını düşündüm..
Geçtiğimiz yıl her iki festivalede katılmış biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki zamanınız boşa gitmeyecek...
İlki;
5-8 Haziran'da yapılacak olan ''Ankara Kalesi'' festivali..Ankara kalesine gidenler bilir değişik otantik bir havası vardır ..Ankara'lı fotoğrafçılarında uğrak yerlerinden birisidir ayrıca..Hayat biraz zordur oralarda hatta insanların/çocukların dahi yüzünden okumak mümkün verilen yaşam mücadelesini..Neyse bu yönüne girmek istemiyorum çok fazla.. Özetle şu ki;sırtınıza çantayı atıp fotoğraf makinanızı alıp çok değişik bir gün geçirmek için doğru adres..Haa arkadaş grubuylada gidilebilir belki ama özelliklede fotoğraf çekecekseniz ben tek gitmenizi öneririm..Tabi yalnız dolaşmayı sevenler için bu önerim..
ikincisi;
7-8 Haziran'da Beypazarı'da yapılacak olan festival..Beypazarı son dönemlerde kendini tamamiyle yenileyip Ankara'nın Safranbolu'su haline geldiğini rahatlıkla söyleyebilirim..Ankara'ya yaklaşık 1.5 saat uzaklıkta olan Beypazarı'na ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız..Ayrıca gitmişken sonradan müze haline getirilmiş evleride görmenizi ısrarla tavsiye ederim..Festivalde çok değişik aktiviteler mevcut..Özelliklede müzelerin içinde hem çocuklar hemde yetişkinler için çok keyifli organiszyonlar düzenliyorlar..

Özetle;vakti olan yolu Ankara'ya düşen birileri olursa bence gidip görsün..
Pişman olmayacağınıza sizi temin edebilirim...

Etiketler
Ynt: Beypazarı ve Ankara Kalesi Festivali

26 nisan 2009 beypazarı uçurtma şenliği oldu bende birkaç beypazarı resmi yüklemek istedim hem bilgi olması açısından
işte uçurtmaların uçurulması için çıkılan hıdırlıktepeden bir görünüş araçla çıkılmadığı için(sadece o güne mahsus) güzel bir tırmanma oldu benim için

uçurtmanın heyecanına kapılıp fazla resim çekemedim rüzgarın kesilmesi ve çarşıyı gezmek için şehrin içine inmek zorunda kaldık birazda oradan fotoğraflar burası meydan

beypazarına özgü telkari sanatından örnekler oldukça ucuz geldi bize giderseniz ilgilenmelisiniz

nerede yenir diye sorarsanız heryerde diyebilirim ama biz tercihimizi taşmektepten yana kullandık

pazardan bir görüntü yöresel ürünlerde çeşit bol fiyatlar makul daha ne isteyim

Sayın "kyaz75",

Fotoğraflar için teşekkürler. Bir yıl öncesini anımsattınız bize.

Beypazarı'nı çok ticari bulmuştum. Ticari kaygılar, doğallığı önemli ölçüde yok ediyor ama sanırım başka bir çare de yok gibi. Yine de Safranbolu'nun açtığı "yol"dan başarıyla giden bir iki örnekten biri.

Cavid Sezen

teşekkürler cavit ağabey
evet ticari kaygılar var ama tekfiyat uygulaması yapılıyor enazından turist kazıklamaolayı yokdiye düşünüyorum

Geçen sene yapılan Beypazı şenliklerinden bir kaç kare de benden

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

çok güzel resimler teşekkürler bu sene festivali kaçırmamak gerek

http://www.beyipekyolukonagi.com/
http://www.aksemseddinotel.com/
devamlı giden arkadaşlardan bu 2 otel hakkında güzel bilgiler aldım umarım işinize yarar sayfada fiyatlar mevcut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,970
Kayıtlı Üye Sayımız
166,959
Kaydolan Son Üyemiz
seckincelem

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.