Beypazarı ve Ankara Kalesi Festivali

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dağlarkızı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,747

Etiketler
Ynt: Beypazarı ve Ankara Kalesi Festivali

ben bu konağı çok seviyorum
[attachment=1]

Beypazar festivali gerçekten kaçırılmaması gereken bir festival. Çok şenlikli oluyor. Ben her sene kaçırmamaya çalışıyorum. Ankara kalesi festivali de geçen sene çok güzel oldu. O tarihi ortamda süper bir festival programıyla zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Herkese tavsiye ederim.

festivalde bulunamayacağım am en kısa zamanda gelirim inşallah

Bir kaç saat önce arkadaşımla Beypazarından döndüm.
Festival gayet kalabalık ve güzeldi.İlk önce yemek için Taşmektepe gittik ama müşterileri organize eden kendini bilmez bir adamın yüzünden günümüz gergin başladı.Beypazarına her gittiğimde ilk uğradığım yer olan Taşmektepten malesef bu sefer hiç memnun kalmadım.İki kişidenmi daha çok kazanırız yoksa üç kişidenmi hesabı yapan arkadaş bizi hatrı sayılır bir vakit beklettikten ve yeni gelen üç kişilik gruba öncelik tanıdıktan sonra orayı terk edip yan taraftaki Konak Münsura geçtik.
Onca kalabalığa rağmen hızlı ve güleryüzlü hizmetleri ve tabiki muhteşem yöresel yemekleri en güzel şekilde servis ettikleri için Konak Münsur çalışanlarına teşekkür ederim.

Yemeğin ardından çarşı turumuzu yapıp,havuç suyumuzu içtikten sonra kafi miktarda Beypazarı kurusu stok edip Ankaraya döndük.

Kalabalık,incik boncuk ve yöresel gıdaların satıldığı minik ve sevimli tezgahlar,müzik eşliğinde dans eden çocuklar görmeye değerdi.Seneye kaçırmayın derim..

Selamlar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34983.0

İlginizi çekebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR