BF Goodrich mi Cooper STT mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan GYRY Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,782

GYRY

Kamp II
Yer
istanbul
Arkadaşlar, %70 arazi %30 otoban kullanıcısıyım.31x10,5x15 lastik lerden hangi markayı önerirsiniz?
Aracım 98XJ CHEROKEE..

Etiketler

Ynt: BF Goodrich mi Cooper STT mi ?

%70 arazi ise cooper stt bf nin mt sini bulmak yada getirtmek baya bi uğraş

BF in at olduğunu varsayarsak, Cooper STT size daha uygun, biz %20 arazi kullanıyoruz onda bile STT yi tercih ettik :smiley:

Evet BF A/T modeli.Arakadaşım pajeroda kullanıyor gayet menun.Ben XJ için Cooper STT lerin tercihedildiğini duyuyorum..

İyi fiyat alacağım COOPER STT için yer olarak öneriniz varmı peki?
İstanbuldayım..

BF asfalt da daha iyi STT arazide daha iyi özetle. Siz hangisinde iyi olmak istiyorsanız onu seçin

İstanbul Maltepe de Erkan arkadaşımız var. Nicki CDM-SUBARU.
Yardımcı olacaktır

GYRY' Alıntı:
İyi fiyat alacağım COOPER STT için yer olarak öneriniz varmı peki?
İstanbuldayım..

verdiğiniz % rakamlar sizin m/t lastiğe ihtiyacınız olduğunu söylüyor ancak otoban lafı beni rahatsız etti,
bu nedenle ben araziye çıktğımda (çoğunlukla) çamura da gireceğim diyorsanız m/t, yok ben arazide aracı zorlamam, çamurla işim olmaz diyorsanız a/t lastik hem arazide hemde asfaltta size yetebilir
lastiklerin arazi performansı arttıkça asfalt performansı yada asfalt performansı arttıkça arazi performansı düşer şeklinde özetleyebiliriz aslında
dolayısıyla lastikten ne beklediğinizi saptayarak kullanım şeklinize uygun olanı siz belirlemelisiniz

aşağıda bfgoodrich m/t ve a/t lastikler için üretici firmanın yorumlarına ulaşabilirisiniz.

http://www.bfgoodrichtires.com/tire-selector/category/off-road-tires

Selamlar.
Mesut

Selamlar benim aracımda 31 cooper stt var çok memnunum ancak ben lastik ebatını 33 e yükseltmek istiyorum ilgilenirseniz tel numaram 05325175362 ...

235*85*19 Cooper STT alalı bir hafta oldu..

Asfaltta ses yapabilir dediler fakat ben pek ses duymadım..Gerçi aracım 2500 Düz Dizel..Onun öncesinde duyacağım o kadar çok ses var ki ;D ;D ;D

Arazide de ufak tefek denemeler yaptım..Orada gerçekten çok başarılı..

Eğer Anadolu yakasındaysanız Pendikte OLTAY Oto var 0216 354 84 01 ..Oraya da sorabilirsiniz..

Saygılar

Cenk

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,917
Kayıtlı Üye Sayımız
166,945
Kaydolan Son Üyemiz
mehmetmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR