195/65 R 15 ben böle bi örnekleme istiyorum lastiğin aynısını almak için bir kaç aya bende aynı fort rangerdan alacağım o yüzden dedim
nasıl öğrenebilirim.sizce .arac sahibi keşke söleyebilse
müfit abi lastiğin ölçiülerini öğreniversen tam istediğim gibi sölesen bende ona göre hareket etsem sitede yeniyim ben yardımcı olsan bana ii olcak.jant markasıda lazım.
10 inç ölçüsünü 25,4mm ile çarpın 254mm yani 265 ölçüsüne denk gelir;33 ölçüsü de 33x25,4=838 mm yaklaşı ;teker çapı;bu da yaklaşık 75 yanak gibi gelir;aşağı yukarı
265x75x15 gibi ölçü çıkar metrik;yanlışım olduysa ;lastikçide yakın ölçülere bakabilir siniz;alt yada üst ölçüler olabilir;ama jantı değiştirmden 15" jant çapı değişmez sabittir.....yardımı olur sanırım bu bilgilerin....
ford ranger ile;nissan ın eski kasalarının bir çok parçası uyuyor;altı hemen hemen aynı;jantı da yazmışlar zaten 15" jant varmış aracın üzerinde.......
müfit abi lastiğin ölçiülerini öğreniversen tam istediğim gibi sölesen bende ona göre hareket etsem sitede yeniyim ben yardımcı olsan bana ii olcak.jant markasıda lazım.
Resimleri merakla bekliyorum bende bir kamyonet alma arifesindeyim ama henüz tam karar veremedim nissan rally raid mi yoksa ford ranger mi alsam bir gün ranger diyorum yedek parça vb bakım masrafrafları yüzünden bir gün nissan rally raid diyorum siz ikisinide aynı arazide denemiş biri olarak hangisini tavsiye edersiniz
ikiside cok güzel. arazide sert kullancam diyorsan NİSSAN daha sağlam.kırılması daha zor. Bizde iki nissan var, yarışta kullanıyoruz. Beykoz yarış resimlerine bakarsanız görürsünüz. düzce yarışlarındada ikiside pistteydi.
ikiside cok güzel. arazide sert kullancam diyorsan NİSSAN daha sağlam.kırılması daha zor. Bizde iki nissan var, yarışta kullanıyoruz. Beykoz yarış resimlerine bakarsanız görürsünüz. düzce yarışlarındada ikiside pistteydi.