bide uzun şase yapalım dedik.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fix Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,635
Ynt: bide uzun şase yapalım dedik.

arkadaşlar birinci sayfadaki fort rangerin jant inç -ofset ve lastik markası ebadı lazım kim söyleyebilir.

Etiketler

195/65 R 15 ben böle bi örnekleme istiyorum lastiğin aynısını almak için bir kaç aya bende aynı fort rangerdan alacağım o yüzden dedim
nasıl öğrenebilirim.sizce .arac sahibi keşke söleyebilse

müfit abi lastiğin ölçiülerini öğreniversen tam istediğim gibi sölesen bende ona göre hareket etsem sitede yeniyim ben yardımcı olsan bana ii olcak.jant markasıda lazım.

10 inç ölçüsünü 25,4mm ile çarpın 254mm yani 265 ölçüsüne denk gelir;33 ölçüsü de 33x25,4=838 mm yaklaşı ;teker çapı;bu da yaklaşık 75 yanak gibi gelir;aşağı yukarı

265x75x15 gibi ölçü çıkar metrik;yanlışım olduysa ;lastikçide yakın ölçülere bakabilir siniz;alt yada üst ölçüler olabilir;ama jantı değiştirmden 15" jant çapı değişmez sabittir.....yardımı olur sanırım bu bilgilerin....

eyvallah abi bu aydınlatıdcı oldu müfit abi sende jantlar konusunda yardımcı olursan cok sevinirim.

ford ranger ile;nissan ın eski kasalarının bir çok parçası uyuyor;altı hemen hemen aynı;jantı da yazmışlar zaten 15" jant varmış aracın üzerinde.......

yılmaz45' Alıntı:
müfit abi lastiğin ölçiülerini öğreniversen tam istediğim gibi sölesen bende ona göre hareket etsem sitede yeniyim ben yardımcı olsan bana ii olcak.jant markasıda lazım.
özlden tlfnumu yazdım. ararsan yardımcı olurum.

Resimleri merakla bekliyorum bende bir kamyonet alma arifesindeyim ama henüz tam karar veremedim nissan rally raid mi yoksa ford ranger mi alsam bir gün ranger diyorum yedek parça vb bakım masrafrafları yüzünden bir gün nissan rally raid diyorum siz ikisinide aynı arazide denemiş biri olarak hangisini tavsiye edersiniz

şimdiden teşekkürler

ikiside cok güzel. arazide sert kullancam diyorsan NİSSAN daha sağlam.kırılması daha zor. Bizde iki nissan var, yarışta kullanıyoruz. Beykoz yarış resimlerine bakarsanız görürsünüz. düzce yarışlarındada ikiside pistteydi.

fix' Alıntı:
ikiside cok güzel. arazide sert kullancam diyorsan NİSSAN daha sağlam.kırılması daha zor. Bizde iki nissan var, yarışta kullanıyoruz. Beykoz yarış resimlerine bakarsanız görürsünüz. düzce yarışlarındada ikiside pistteydi.

çok teşekkür ederim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,781
Kaydolan Son Üyemiz
GS adv

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR