bilgi ve yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gokturk80 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,512

gokturk80

Yeni Üye
merhabalar.çok kısa süredir foruma üyeyim,ilgiyle sizlerin yazdıklarını ve paylaşımlarınız okuyorum.saynizde bende offroada merak sardım.epeyce incelemelerim sonucunda bir araç buldum sahibinden .com da(http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-seydisehir-otomotivden-mitsubishi-pajero-113403606/detay).bu araçla ilgili bilgilerinizi öğrenmek isterim.bana yardımcı olursanız sevinirim.daha offroada başlamadan,hayallerim yıkılsın istemiyorum..herkese selamlar..

Etiketler
Ynt: bilgi ve yardım

merhabalar.yukarıdaki yazdığım link açılmıyor sanırım,ialan numarası 113403606.bunu yazıp bakarsanız sevinirim..

Merhaba,bu aracla ilgili bilgim yok ama Pajero diye sorarsaniz saglam araclardir.
Kolay eskimezler,kirilmazlar,bozulmazlar.Detayli incelemeler Pajero basliginda var.
Bu aracta klima yok ama power direksiyon var,artidir.Kisa olusu arazide avantajdir.
Bulundugunuz sehre gore bakimi onarimi yapilabilir mi siz arastirmissinizdir sanirim.
Butcenize uygun ve tipini,saglamligini seviyorsaniz kafanizi karistirmayalim.
Yoksa once tek arac mi kullanacaksiniz diye baslayan bir suru soru sormamiz lazim.
Klima olmayisi dert mi vs uzun bir soru listesi gelir,derken kafa karisir.
Arac alma suresi uzar,kararlar ikide bir degisir vs.
Sahsi tecrubelerim ve fikirlerimdir.

Merhaba,

bende uzun zaman offroad araç araştırması yaptım hatta uzun bi süre ingiliz araçlarına kafayı taktım sonra doğru yolu buldum PAJERO.....
Gösterdiğin araçla ilgili yorum yapamam ama Pajero dersen sağlam güvenilir kolay kolay dağılmaz ve aracınla ilgilenirsen uzun süre binebileceğin bir araç diyebilirim.
İlanlarda özelliklede galeri ilanlarında masrafsız süper vs diye yazarlar ama çok inanmamak lazım, site içerisinde çok denk geldi adamın arabası hurda olmuş 8 takla atmış burdan bas bas bağırıyor eski arabam sakın almayın diye Allah razı olsun adam söylüyor/uyarıyor lakin satıcı adam sıfır araba diyor nerdeyse...
Bende arabayı 0 masrafsız diye aldım biniciden!!! 1,5 ayda 3.500-tl masraf ettim birtek sunroof kaldı : ))
Güvenilir birilerini bulup oyle bakman lazım arabaya... hayırlısı olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,837
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR