Bilgilendirme

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdal484 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,212

erdal484

HAOFFROAD
Yer
hakkari/van
Web
landroverseries73.blogspot.com
mrb sizleri uyarmak istiyorum antalya/alanyada HASAN SAKA adında şahıs land rover yedek parça satıyor parça istedim parasını da gönderdim paramı geri göndermedi parçayıda göndermedi bu tür kişiliksiz insanlara DİKKAT edin buda o şahsın numarası 0542 392 07 83

Etiketler
Ynt: Bilgilendirme

Polise gittiniz mi? Dekontunuz la polise gidin bence. Paranın miktarı azsa bile hakkınızı arayın. Para alıp ürün göndermemek dolandırıcılığa girer. Cezası büyüktür.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

20 tl için bile ilgilenmek zorundalar. En kötü size savcılığa dilekçe verin derler. Peşini bırakmayın

diğer notunuz 5515 idi en son görüntüleme sayısı burası da 6000 den fazla.hadi bazılarını aynı kişiler okudu diyelim ettimi sana enaz yedi sekizbin insan.şimdi bu para için değermiydi bu harekete...

200lira degil 10 lira bile olsa degerdi ! herkes isine sahip ciksin bu para dediginle gecinen aileler varken bu kadar rahat konusman garip.arkadasin hakkini aramasi cok dogal helal olsun bende olsam aynisini yapardim.doru duzgun isini yapiosa yapsin arkadaslar olmuyosa insanlari uyarmak bizim gorevimizdir.forumun amaclarindan biride budur zaten.

oguzhan bey yazıyı tekrar okursanız muhatabımın erol bey değil bu duruma düşen olduğunu anlamanız gerekirdi.bende esnafın ve itibar hiçbişeyden daha önemli değildir esnaflıkta.gerçi bu hayatta da böyledir ama maalesef insanlar önemsemez olmuş bazı değerleri

bugun benimde basima bi olay geldi de biraz ters okudum.yazi da duz yazi olunca yanlis anlamalara musait oldu kusura bakmayin oyle demek istemedim.hepimiz alisveris yapioruz birbirimizi uyarmakta fayda var bu tarz olaylarda.hasan beyde ucretini iade etmis kendine yakisani yapmis

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR