Bir "Ayar" da Turkcell'den...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Recidivist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,247

Recidivist

Kamp I
Web
umutspicks.blogspot.com
"KAMU TARİFESİ DEĞİŞİKLİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

29 Nisan 2009'da lansmanı yapılan Bizbize Kamu tarifesinin HerYöne 1200 dakika seçeneği 20 Eylül itibarıyla 1.500 dakikaya çıkartılacaktır. Söz konusu paketten faydalanan Turkcell müşterileri, dakikalarını ilk fatura kesim tarihlerinin ardından; 500 dakika Turkcell, 500 dakika diğer operatorler, 500 dakika sabit hatlar yönüne olacak şekilde kullanabilecekler.

Yapılan değişiklik, içinde faaliyette bulunduğumuz iletişim sektörünü denetleyen ve düzenleyen Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun 25.03.2009 tarih ve 2009/DK-07/149 sayılı Kurul Kararıyla 28 Nisan 2009 tarihinde Turkcell'e tebliğ ettiği;

"Dakika başına ağırlıklı ortalama çağrı sonlandırma ücretinin (toptan ücretin), her bir abonelik paketi bazında kullanıma bağlı olarak ortaya çıkan dakika başına ortalama şebeke içi tarifeleri (perakende ücreti) geçmemesinin sağlanmasına yönelik tedbirlerin Turkcell tarafından alınmasının gerekli olduğu" hükmünü uygulamaya yönelik bir değişikliktir.

Söz konusu değişiklik Turkcell'in internet sitesi ve BizBizeKamu tarifesinin HerYöne 1200 dakika seçeneğinden faydalanan Turkcell müşterilerine ilk fatura kesim tarihlerinden önce gönderilen SMS'lerle duyurulmuştur.

Bu tarifede bulunan Turkcell aboneleri, tarifedeki değişiklikten sonra paket dakikalarını diledikleri zaman ücretsiz olarak sorgulamaya devam edebilecekler.

Bunun yanında tarifede bulunan abonelere her bir 500 dakikanın bitiminde kısa mesaj yoluyla bilgilendirme yapılacaktır."

Dün gece kalan dakikalarımı bir sorguladım, yok turkcelle şu kadar dakika, diğer operatörlere bu kadar dakika,sabit hatlara şu kadar dakikanız kaldı diye saçma sapan bir mesaj geldi. Neticede biz bu tarifeye her yöne diye geçtik.

Bu ülkede kullanıcıya yalan söylemeyen bir operatör bulayım kafamı kesecem arkadaş böyle dansözlük olur mu daha 3 ay önce yalvarıyorlardı Müşteri Hİzmetlerinden "Her yöne 1200 dakika tarifemize geçin" diye...

Şimdi müşteri geçti tabi, hoooop dansöz gibi kıvır, güya 1500 dakikaya çıkarılmış :mad: :eek: ??? Bak sen, biz de salağız sevinelim...

Türkiye'nin en büyük operatörü bu kampanyayı yapmadan çağrı sonlandırma ücretini hesap edememiş mi? Çalışanlarına araba dolusu maaş veriyor ama adamlar tüm Türkiye'yi ilgilendiren kampanyalarda güya işin A-B-C'sini hesaplayamıyolar...

Tarifeyi kullananlar bi dahaki faturalarında şok olmasınlar diye buraya koymayı uygun buldum.

Etiketler
Ynt: Bir "Ayar" da Turkcell'den...

yeni duyurulduğu günlerde bahsedilen tarifeye geçmek üzere bir gün müşteri hizmetlerini aradım (bana ait iki turkcell hattına ayda toplam sabit 175 tl ödüyordum) beni de kampanyaya dahil edin dedim oradaki kızlardan birisi efendim o iş ilk 50 000 kişi içindi ancak yeni numara alırsanız bu kampanya geçerli dedi ben de terbiye sınırlarında ve karşımdakinin 3 otuz paraya çalışan bir insan olduğunu düşünerek en az hakaret içeren kelimelerle kendimi ifade ettim alın numaranızı çektirin gidin dedim ve aveya geçtim ama kardeşim daha ucuza 10 000 dakika konuşmak üzere anlaştık ancak avea hiçbiryerden çekmiyordu 3 ay dayanabildim tekrar turkcelle bu defa 45 tl sabit ücretle döndüm vodafonun da farklı olmadığını biliyorum. suç turkcell de değil zaten kurulduğu günden beri nalıncı keseri olarak hep turkcelle hep turkcelle diye çalışan düzen telekominikasyon kurumunun bizim tarafımızdan olmadı gerektiği hallerde de nedense onların yanında durmasından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. madem bunlar bizi sevmeye devam edecekti koskoca telekominikasyon kurumu niye kuruldu ki ? sadece imei numarası içinse çok fazla masraf, yok düzenleme kuruluysa çalışsınlar vatandaşa haksızlık ettirmesinler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR