KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Bir Defender Toplama Hikayesi de Benden Olsun...
Naci dostum,
Senin icine sindikten sonra maliyet kisiden kisiye degisir, herkesin finansal sartlari kendine gore. 60K+ masrafa fazla deniyor ama 75€ verip de araci ile araziye girenler de var.. Ayrica, aklin az olsa idi herkesin imrenecegi nefis bir arac yapmayi basaramazdin bence.. aracini cok guzel gunlerde, mutluluk ve saglikla kullanmani dilerim.. reha
iyi dileklerini gönderen tüm arkadaşlara içtenlikle teşekkür ederim...
teşekkürleimin yanında değinmek istediğim bir konu daha var, içinizde beni şahsen tanıyan arkadaşlar var ve "para" denen meret hakkında çok konuşmadığımı bilirler. bu foruma yaptırdığım araçtan bahsetme sebebim bugüne kadar yaşadıklarımı ve yapabildiklerimi paylaşmaktı, yoksa asla arabaya şu kadar para harcadım gibi bir konuyu gündeme getirmek niyetinde değildim... bazı yorum yapan arkadaşlar ısrarla ne kadar masraf ettiğimi sordukları için cevap vermek durumunda kaldım... ben o kadar masraf ettim sizler daha ucuza veya pahalıya işinizi halledebilirsiniz, nerede ve kime yaptırdığınıza göre değişebilir ama yapılan işin kalitesini görmeden yapanları tanımadan "pahalı" olduğunun düşünülmesi bir yere kadar ama böyle herkese açık bir forumda yazılması biraz canımı sıktı açıkçası... en azından verilen emeğe saygısızlık olduğunu düşünüyorum...
her neyse, belki ben biraz fazla hassas düşünüyor olabilirim, malum kuzguna yavrusu güzel gözükürmüş
defender toplamak isteyen arkadaşlara son bir hatırlatma yapmak istiyorum, yeni baştan araba yapmak hiç göründüğü yada okunduğu kadar kolay değil, tam oh bitti diyorsunuz bakıyorsunuz birşey çıkıyor ve döngü devam edip gidiyor...
naci abi, yeni defender toplamış biri olarak sözlerinize katılmamak elde değil bu bizim kisi tatlı yorgunluk bi çeken bilir, her defender kendi başına bir hayat bir hikaye bir ömür tabiki insan beyenisi kişiden kişiye değişiyor bakış açıları ve takdir haklarıda öyle değişken ben her zaman elma ile elmayı mukayese etmelerini insanlara tavsiye ediyorum.
bu zorlu yolda mücadele veren arkadaşlara kolay gelsin diyorum ekliyorum, ne sonuç elde ederseniz edin şunu unutmayın '' sakat ta olsa bir ingiliz tayı bir tarla dolusu sıpadan daha iyidir ''
reha' Alıntı:
Naci dostum,
Senin icine sindikten sonra maliyet kisiden kisiye degisir, herkesin finansal sartlari kendine gore. 60K+ masrafa fazla deniyor ama 75€ verip de araci ile araziye girenler de var.. Ayrica, aklin az olsa idi herkesin imrenecegi nefis bir arac yapmayi basaramazdin bence.. aracini cok guzel gunlerde, mutluluk ve saglikla kullanmani dilerim.. reha
Gercekten harika bir araç sahibi olmussunuz.....
Emegi gecen herkeze cok tesekkür ediiyorum burdan....
kazasız belasız kullanım nasıp olsun ınsallah.....
ellerinize saglık çok güzel toplanmış bir araç hakikatten meşakatli ve yorucu bir iştir araç toplamak parası bir yana yapılan işin insanın içine sinmesi lazım aynı işi 10,a da yapılır 5,e de yapılır ama mutlaka ilerki zamanlarda farkını anlarsınız ben 45 gün bir araçla ugraştım bir dahamı diyorum onun için sabrınıza emeginize saygı duyuyorum
O aracin icine binip motorun tam gaz sesini ve aracin sol seritteki gidisini yasamis biri olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim; bu aracin icindeyken para akliniza gelmez bile...
concrete' Alıntı:
O aracin icine binip motorun tam gaz sesini ve aracin sol seritteki gidisini yasamis biri olarak sunu rahatlikla soyleyebilirim; bu aracin icindeyken para akliniza gelmez bile...
merhabalar ve hayırlı olsun güle güle kullanın.Sabır ve emeğin sonucu ortaya güzel bir şey çıkmış , ama en güzel yanı mutluluğu burada paylaşmak bide tabiki V tipi 8 silinidirli motor ))))
Normalde Defender'in direksiyonu fazla solda olduğu için 10 cm sağa alındığında bile vites kolları ile ilgili hiçbir problem olmuyor.
Naci'nin affına sığınarak onun adına cevap verdim, zira Naci'nin 110'u kullanma ayrıcalığına sahip olmuş birisi olarak en azından bu kadarını söyleyebilirim.