Bir Defender Toplama Hikayesi de Benden Olsun...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ndoganci Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 70
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,585

Etiketler
Ynt: Bir Defender Toplama Hikayesi de Benden Olsun...

abi 60000tl lik ne yaptın o kadar .bu zehirli astar boya kaporta filan o kadar tutuyormu

gerçekten çok mükemmel bir araç olmuş ama sanki çok fazla tutmuş gibi geldi bana

Naci bey çok güzel olmuş aracınız. Güle güle kullanın.
Aslanların korkulu rüyası olacağa benzer bu araç, bu donanımla :smiley:
Bir başlıkta da, aracın sebep olduğu şaşkınlıkları paylaşırsınız artık :smiley:

Aslanların sesi kesildi şimdi sıra afrika öküzünde

th_Film_0006.jpg

Araç fiyatı içine ne koyduğuna, hangi özenle yaptırdığına göre değişir. 30'a da çıkar 60'a da... çoğu insanın "olmasa da olur" dediği ama sürekli de "param olsaydı da yaptırsaydım" diyeceği bir nokta / sorun için dönüp dönüp 50 kere uğraşmamak için, baştan yaptırmak en iyisi ki, Naci arkadaşım sorun değil, arazide zevk yaşamak istediği için baştan yaptırmayı tercih etti. Bir çok parçayı en ince ayrıntısı ile planlayıp aracın ilk 1-2 yıl değil, uzun yıllar boyunca ilk yapıldığı halini koruması için uğraştı.

Keşke herkes bu mantıkla bakabilse.. Güle güle kullansın.

hayırlı olsun iyi günlerde bol camurlarda kullanmanız dilegiyle ,bu arada en hızlı defender oldu galiba sol seritte gören sasırmasın, bu jantlara hayranım sizede tavsiye ederim cok sık duruyo defender'de sevgilerimle

GetAttachment (2).jpgrfge.jpg

Araca yapilan modifiye ve yenilemelerin yaninda devede kulak bile sayilamiyacak ama bazan cok gerekli ve faydali olabildigi icin konulmasini onerdigim 2 alet daha var.. araca akuple ( seyyar degil ) kaliteli bir kompresor ve 12 x 220 V convertor ( olabildigince yuksek amper cikisli )
slm/Ertugrul

selamlar

evet, çok haklısın kompresör + hava tankı ve inverter yazmayı unuttuğum ıvır zıvır listesiınin içinde...

taktığım koltuklar disco 1 koltuğu olduğu ve direksiyon simidi de standart LR direksiyonu olmadığı için ( daha ufak bir diresksiyon taktım) oturuş pozisyonunda pedallar ve gösterge paneli açısından bir problem yaşamadım...

naci

naci bey kazasız belasız kullanırsınız insallah aracınızı..
aracın içinin fotograflarınıda yayınlamanız mumkun mu?

Hayırlı olsun güle güle kullanın maşallah tekrar.

aracınızı yuvacıkta gördüm vakat sizinle tanışma fırsatı bulamadım aracınız dışardan diri duruyor tabi normaldir o ugraşa yunus arkadaşımın da anlatıklarını duyunca cok güzel arac cıkmış ortaya kazasız belasız bol camur güreşleri dilegiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,111
Kayıtlı Üye Sayımız
166,840
Kaydolan Son Üyemiz
sametcan2025

SON KONULAR

Geri