Bir Defenderi Baştan Yaratıyoruz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan carphunter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,328
ONTURK' Alıntı:
Taner'cim Sabır derken?

Bir mesaj mı var bu söylemde

Sabır derken bende tükenen, sende son demlerine yaklaşan, bu sayfanın sahibi kardeşimde sıfır kilometre olan bişi... Araba toplarken en çok bozulan, en pahallı, puma motordan, turbodan, düzgün kupadan, humadan, britparttan daha da önemli olan sınırları zorlanan benzin dökülüp yakılan, ama sonradan kendi küllerinde yeniden dirilen zümrüd-ü anka gibi bişey.... Sabır....
Not: sabunla karıştırmayalım... O da çok gerekli, kendinizi tutamayıp, parçaların içine her dalışınızda yağı kiri pası ellerinizden temizlereken....

Etiketler

Bundan daha güzel anlatılmazdı durumumuz.

Yüreğine sağlık

bekirgümüş' Alıntı:
kolay gelsin ibo kardeş ,güzel bişey çıkacak inşallah,bu sezon kamplarda rahatız desene,bizi bilmem ama sen çok rahat edeceksin,kolay gelsin,
Ağbi teşekkürler,benim senin mi var aramızda hepimizin,inşallah iyi birşey çıkacak bu hafta şase motor şanzıman kumlamaya gidiyor nasipse.

Hakikatten bundan daha iyi anlatılamazmış

Ynt: Bir Defenderi Baştan Yaratıyoruz

Allah yardımcınız olsun. Kolaylıklar ve herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum. Güzel olacak def.

Hayırlı olsun. İyi çalışmalar.

haylırlı olsun aracınız

takıldığınız yerler de daha evvel bu araçtan toplamış olanlardan yardım almaktan sormaktan çekinmeyin...

şasenin kumlama işlemi bitti şaseye zehirli üç kat boya attıktan sonra şase boyası ile işi bitirip kupanın üzerine konulup kaporta ayarları yapılmasına geçeceğiz yoğun bir çalışma bizi bekliyor (fotoları en kısa zamanda paylaşacağım) yeni fikirleriniz olursa bekliyorum şimdiden teşekkürler.

hadibakalım ibo kardeş zaman yaklaşıyo ormanlı bizi bekliyo .

hayırlı olur inşallah diyelim defenderin adaşım...kolaylıklar ve bol eğlence diliyorum...ilgiyle takipteyiz yeni fotoğrafları bekliyoruz...

Ben bu başlığı görmemiştim
Hayırlı olsun kolay gelsin gelişmeleri bekliyoruz.