Bir Hafta Sonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freegraf Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,094

freegraf

uzun aradan sonra bakalım neler olmuş hayatta
Yer
istanbul
19 Ocak 2014 Gebze Denizli köyü civarında kuru ve güneşli bir havada Arkadaşlar günü böyle gecirdik.Ben de misar olarak bir kac kare fotoğraf çektim.

_DSC2719.JPG

DSC02588.JPG

Etiketler

Ynt: Bir Hafta Sonu

Keyifli ve bol çamurlu bir gezi olmuşa benziyor, ne güzel yalnız meral eettim bulduğunuz yerin adı sanı varmıdır Köy arazisi mi yoksa barajgölü gibi genele açık bir yer mi?
Teşekkürler.
Alkım.

C6602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gebzenin Denizli köyüne bağlı baraj kılıklı bir gölet,şu dönem ve mevsim olarak kuraklıktan dolayı kuruyan gölün en üst mevkii.inşaallah mevsim kendine gelirde kış kışlığını yapar.durum bölyle.

Anladım teşekkür ederim sormamda ki sebep bazen köylü haklı sebeplerden ötürü tabiki arazisinde dolaşan bilmem kaçton ağırlığındaki ve toprağı eşeleyen makinelerin olmasına sıcak bakmıyor hatta bazen zarar bile verme durumu ortaya çıkıyorda ileride bu mevkiiye gidecek olursam misal böyle bir durumla karşılaşmamak için sordum. Olabiliyor çünkü bir bakmışsın çamur diye girdiğin arazi veya su birikintisi birinin kişisel malı veya köy arazisi çıkınca sıkıntı yaşanabiliyor bu durum nasıl anlaşılabilir bilemiyorum tabi.
Teşekkür ederim.
Alkım.

Dedikleriniz doğrudur.Size katılıyorum.Ayrıca İzel mülk olmasa dahi bu bir cevre ve tabii bir yer.onu da göz önünde bulundurmak gerek.Bilmediğimiz bir çok fauna ,kuluckayı farkına varmadan tahrip ediyoruz.Ayrıca baraj ve su havzaları daha da önemlidir.Ne yazıkki halk olarak,kirletmediğimiz mıcmadığımız bir yer kalmadı yeterki oraya ulaşalım.Bu ekip te ki arkadaşlar cevre ve cöp konusunda duyarlı ve farkınaydılar,parentez dahilinde bunuda belirtelim.AHLAK şart.(GÜzel AHLAH)

DSC02615.JPG

DSC02683.JPG

DSC02695.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,030
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR