Bir İnternet Sitesinde Düzenleyeceğimiz Fotoğraf Yarışması İçin Yardım Talebi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan anastascia Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,022

anastascia

Ana Kamp
Yer
İstanbul Erenköyı
Herkese merhaba,

Bir ay önce kadar bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bir sitenin hazırlamış olduğu öykü yarışmasına katıldım, şu an yarışma devam ediyor, oylama da 1 Mayıs'a kadar sürecek.

Sitenin adını daha sonra açıklarım.

Yarışma çok güzel ve verimli gittiği için site yöneticileri bir fotoğraf yarışması yapmaya karar verdiler ve şu an taslak aşamasındayız, fikir paylaşıyoruz aramızda.

Sizler gibi fotoğrafçılıktan (amatör yada profosyonel) oldukça iyi anlayan insanlar arasından düzenleyeceğimiz bu yarışmaya fikirleri ile yardımcı olacak hatta gerektiğinde teknik destek verecek arkadaşlara ihtiyacımız var. Davetiyeyi de hazırladıktan sonra zaten "gezenbilir"de yayınlamayı düşünüyorum, aranızdan yarışmaya katılacak olanlar mutlaka olacaktır diye düşünüyor ve umut ediyorum.

Bu konuda bizlere yardımcı olmak isteyen arkadaşlarla iletişime geçmek isterim.

Şimdiden binlerce teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Bir İnternet Sitesinde Düzenleyeceğimiz Fotoğraf Yarışması İçin Yardım Talebi

Serpil, ilk önce öykü yarışmasında başarılar diliyorum sana. ;)

Fotoğraf yarışması için ise yapabileceğimiz bir şey olursa, yardımcı oluruz, yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlar da olur. :smiley:

Biraz daha detay verirsen veya yarışmanın konusu detayları belli olunca, onlardan da haberdar edersen bizi, daha kolay katkı sağlayabiliriz.

Ynt: Bir İnternet Sitesinde Düzenleyeceğimiz Fotoğraf Yarışması İçin Yardım Talebi

Serpil,

Eğer ulusal bir yarışma açacaksanız Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyon'undan numara almanız gerekir. Gerekli şartname örnekleri ve başvurabileceğiniz isimler aşşağıdaki linkte var. Bir incelemenizi tavsiye ederim.

http://www.tfsf.org/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=4&id=14&Itemid=67

Amina ve Mustafa

Yarışma konusundaki fikirler için de sonsuz teşekkürler.

Dün Sedat ile de görüştük telefonda.

Gelişmeleri ve son halini burada paylaşırım.

Görüşmek dileği ile.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR