ozanyur Zirve Mesajlar 1,583 Tepkime Puanı 3 Yer ankara 30 Ara 2008 #17 Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? yatırsada cj yi çok keyif adıgına eminim Uğur abi, patates soğan olayına koptum bizdede aynısı olurdu galiba
Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? yatırsada cj yi çok keyif adıgına eminim Uğur abi, patates soğan olayına koptum bizdede aynısı olurdu galiba
M marmariscj7 Zirve Mesajlar 1,005 Tepkime Puanı 0 Yaş 60 Yer Bodrum-Marmaris 7 Ocak 2009 #18 Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? Patates,soğan,araç derken elim bulaşmışken deyip bizide dışarı atabilirler.
Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? Patates,soğan,araç derken elim bulaşmışken deyip bizide dışarı atabilirler.
N navaraextreme Kamp III Mesajlar 904 Tepkime Puanı 5 Yer ADANA 7 Ocak 2009 #19 Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? Herif daha ne yapsın bu hışma başka markalar zor dayanır hatta 8 olur ...
Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? Herif daha ne yapsın bu hışma başka markalar zor dayanır hatta 8 olur ...
B beatrix Zirve Mesajlar 2,692 Tepkime Puanı 11 Yer istanbul 7 Ocak 2009 #20 Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? Doğru, orduda tamirat böyle yapılırdı. [attachment=1]
BARAN.82 Ana Kamp Mesajlar 85 Tepkime Puanı 0 11 Nis 2010 #21 Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? klorr' Alıntı: arka stoplara hasta oldum yaaaa Genişletmek için tıkla ... arkastoplar genelde her cjde var,bayıldıgınız reflektörler :-*
Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? klorr' Alıntı: arka stoplara hasta oldum yaaaa Genişletmek için tıkla ... arkastoplar genelde her cjde var,bayıldıgınız reflektörler :-*
bekece Kamp II Mesajlar 269 Tepkime Puanı 0 Yer Üsküdar 30 Nis 2010 #22 Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? eVET SÜPER KARELER ..... :
5 5355 Kamp I Mesajlar 130 Tepkime Puanı 0 1 May 2010 #23 Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? sorunun cevabı resimlerde gizli...ama cj harika..bütün bunları hangi araçla yapabilirsiniz.
Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? sorunun cevabı resimlerde gizli...ama cj harika..bütün bunları hangi araçla yapabilirsiniz.
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 1 May 2010 #24 Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? CJ nin hakkını vermişler parçalanmamış bakım öncesi kırabildikleri parçaları yenilemişler...
Ynt: Bir Jeep CJ Nasıl Parçalanır? CJ nin hakkını vermişler parçalanmamış bakım öncesi kırabildikleri parçaları yenilemişler...