BİR PROBLEMİM VAR

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan elefant Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,331

elefant

GÖRMEDİĞİN YER SENİN DEĞİLDİR
Yer
İSTANBUL
selam arkadaşlar 97 model 5.2 orvisim var bu gün yolda giderken 1500 2000 devir arasın da kesiklik yaptı ve buna devam etti yüksek devirlerde sorun yok ama o devirler arasında sanki şanzımandan vites atıyormuş gibi oluyor sert bir ses de geliyor ne olabilir acaba tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum YANLIŞ BİR YERE SORU SORDUY SAM KUSURA BAKMAYIN bu problem canımı sıktı kafam karışık

Etiketler
Ynt: BİR PROBLEMİM VAR

elefant' Alıntı:
selam arkadaşlar 97 model 5.2 orvisim var bu gün yolda giderken 1500 2000 devir arasın da kesiklik yaptı ve buna devam etti yüksek devirlerde sorun yok ama o devirler arasında sanki şanzımandan vites atıyormuş gibi oluyor sert bir ses de geliyor ne olabilir acaba tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa memnun olurum YANLIŞ BİR YERE SORU SORDUY SAM KUSURA BAKMAYIN bu problem canımı sıktı kafam karışık
Vites atıyorsa; kullandığınız vitesin senkromeçinde problem vardır:

Ynt: BİR PROBLEMİM VAR

Benim aracımda da (95 5.2 GC , e-gas sıralı tüp sistemi var)benzindeyken hiç problem yapmazken gazda 1700-1800 devirde aynı problemi yaşıyorum . Gaz pedalına basıp devri yükseltince problem yok. Gaz filtresini değiştirttim ve gaz enjektörlerini temizlettim problem giderildi.Sürekli Oto aygaz kullanıyordum ve katkılı olduğundan dolayı gaz enjektörlerinde yağlanma ve tortu yapmış. Artık rastgele istasyondan gaz alıyorum.Bakalım nereye kadar gidecek.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,596
Kayıtlı Üye Sayımız
166,895
Kaydolan Son Üyemiz
Kocatepe

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR