BİR TIR dolusu BJ 70 ORJİNAL DİESEL ORJİNAL YAYLI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan daisuki Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,763
Ynt: BİR TIR dolusu BJ 70 ORJİNAL DİESEL ORJİNAL YAYLI

çok güzel bir noktaya parmak bastınız

1. si araç piyasası karman çorman oldu, kim ne istiyor belli değil, ben patrolü sattım anladım ki ucuza gitmiş
2. si alacak araç kalmadı piyasada, aracı düzgün olan ya satmıyor yada benim gibi yüksek rakam istiyor
3.sü vx80 nin benzinlisini kimseye tavsiye etmiyorum(arkadaşımda vardı hep sorun), dizeli mükemmel, büyüklüğü dışında
4. sü tek kapı aracınız var ise sakın satmayın, piyasa tek kapı kıtlığı var, herkes off road cu olmuş, tek kapı alan satmıyor yada fiyatı çok yüksek ;D

Etiketler

vallahi kişisel fikrim sizin sattığınız patrol eğer adam gibi elden geçip sorunsuz halde ise. Bu fj 70 lerden 2 tanesiyle değişmem

vx80 var vx80 var bizim etrafımızda 8-10 tane vx80 var hepsi sizi gömer evladınıza miras kalır normal bakımları yapılırsa

vx80 lerde de aynı mevzular var bir yada birkaç araba prim yapıyor sonra iyisi kötüsü aynı kefede satılıyor tutturabildiğine.

MTA da hala kullanımda olan aldığınız aracın aynısından 200 civarı var diye biliyorum ve bunların hepsi dönem dönem satışa çıkıcak, piyasada bu kadar çok oluncada değeri artarmı azalırmı görücez. Makul fiyatlara olursa bende alıp yarış arabası filan yapıcam v8 motor atıp

bence başka kalmadı MTA da meslektaşlarım çalışıyor, benim aldığım bilgi buydu

artık kurumlar araç almıyormuş, tam tersine kiralamaya dönmüşler. neyse benden bu gecelik bu kadar herkese iyi geceler.

Daha çok var MTA'da. En az 81 tane var. Her ilde olağan tetkik için bulunduruluyor bir fj70.Zonguldak gibi maden açısından önemli illerde çok var. En az 150 tane vardır MTA'da.

Assasin' Alıntı:
Daha çok var MTA'da. En az 81 tane var. Her ilde olağan tetkik için bulunduruluyor bir fj70.Zonguldak gibi maden açısından önemli illerde çok var. En az 150 tane vardır MTA'da.

istanbulda turuncu turuncu karayolları fj 70 leri var.güzel günler göreceğiz fj li günler

7X kasanın hepsine hastayım. Çok hoşuma gidiyor fakat fiyatlar çok çok arttı.
Geçen sene 16.000 TL ye satılamayan bir FJ70 bu sene 30.000 TL fiyatla aynı kişi tarafından satılmaya çalışılıyor. Ok serbes piyasa ama bu kadarda olmaması lazım. Fiyatları arttıran yine biziz o ayrı konu.

Egzoz emisyon oranı ve eski modele göre hesaplanan vergiyi bu yüzden beyeniyorum. O zaman fiyatlar gerektiği gibi olacaktır.