Daha onceleri yazmış olduklarını da karıştırdım , keşke ismini bulabilseydim . İsminizle hitab edebilmeyi daha çok isterdim.
Neyse , mesele bu değil.
Yadıklarınızı okudum , hele paylaştığınız resimlerden çok haz aldım. İçimden tam bizim çeşidimiz yerler diye geçti . Biliyormusunuz aslında şu yakın çevrelerimizde ne kadar çok gezip görülesi yerler var diye hayran hayran bakınıyoruz . Hanı var ya , güzel yerler uzaklarda olur pisikojinin telaşı ile yakınımızdakı bu güzelim yerlerden haberdar olamıyoruz . Şimdi görünce içimiz gitti valla. Şu anlarda karavanımı tekrar garaja alıp yenı düzenlemelerle uğraşıyor olmasam , ver elini deyip verdiginiz tiyolardan da yararlanarak resmini çektiğiniz o yerleri hemen arayıp buluveresim ve meşhur odemiş köftelerini hallediyor olmak isterdim . oralara kadar gitmişken biraz da Kiraz daki ormanları dolaşıp kıvrımlı caddelerınde dogranmış ekmegiyle sac koftesini de bir anımsamak isterdim .
Valla ne diyelim arkadaşım allah içinize sindirsin. Sevgili oglun senı ele veriyor haberin olsun , kızın çok tatlı yanaklarından öpmek isterdim.
;D
Mehmet abi.. ismim Eyüp . Forum profilimde yazıyor fakat sadece ben görebiliyorum olabilir.. Nick name i değiştirmek istedim yapamadım.. daha önce bir kaç Offroad sitesinde nick name olarak '' zirvelerin sesi '' ni kullandığım için unutmamak adına burada da onu kullandım.. Selamlar..
Tam zamanıdır . hep böyle kafanıza göre takılın derim acizane . Saglık ve mutluluklar dilerim.