Biri Pastırma Sıcağı mı Dedi?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enverdede Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,937
Ynt: Biri Pastırma Sıcağı mı Dedi?

Bu Poyrazlar işini ben anlamadım arkadaşlar? ??? İstanbul nere, Poyrazlar nere, Edirne nere?... :smiley: Biz de bu akşam Erdek'e doğru yola çıkıyoruz. Acaba diyorum önce Poyrazlar'a uğramak mı gerekir? Şüpheye düştüm şimdi. Bülent'i arayıp sorsam mı? :D Poyrazlar hacısı olmama da 4 ziyaret kaldı. :D 7. de Poyrazlar hacısı olunuyor biliyorsunuz. :D

Enver abi, teşekkürler... Elinize, ayağınıza, objektifinize sağlık.

Etiketler

orsaalabanda' Alıntı:
Bu Poyrazlar işini ben anlamadım arkadaşlar? ??? İstanbul nere, Poyrazlar nere, Edirne nere?... :smiley: Biz de bu akşam Erdek'e doğru yola çıkıyoruz. Acaba diyorum önce Poyrazlar'a uğramak mı gerekir? Şüpheye düştüm şimdi. Bülent'i arayıp sorsam mı? :D Poyrazlar hacısı olmama da 4 ziyaret kaldı. :D 7. de Poyrazlar hacısı olunuyor biliyorsunuz. :D

Enver abi, teşekkürler... Elinize, ayağınıza, objektifinize sağlık.
Cem,Poyrazları erdek dönüşüne bırakırsanız (pazar havanın güneşli olacağı tahmini var)büyük ihtimalle kahvaltımı orada yapıyor olacağım.

Vallahi pes :D Edirne'den dönüşte de Edirne - Adapazarı- İstanbul "kestirme!" yolunu kullanacağınız gibi bir izlenim çıkıyor ortaya ??? :D

orsaalabanda' Alıntı:
Vallahi pes :D Edirne'den dönüşte de Edirne - Adapazarı- İstanbul "kestirme!" yolunu kullanacağınız gibi bir izlenim çıkıyor ortaya ??? :D

Edirne -Adapazarı-mersin-alanya -antalya-istanbul olasılığı da büyük ihtimal. :smiley: :D ;D

Sn.enverdede,

Geziniz, çok kapsamlı olmuş.. Ancak, 'pastırma sıcağı'ndan sözediyorsunuz da..Kayseri'ye uğramamışsınız..' Dönüşte' diyorsanız; İzmir üzeriden geçin, Kayseri'ye.. Sonraki güzergahı siz belirleyin, artık.. Bizimki sadece öneri.. ;) ;)

Şaka bir yana.. paylaşım için teşekkürler..
Nice sağlıklı geziler..

Ülker&Yavuz

Sn .Egeli ve sn.cem.Gözümüz güneşte ,elimiz kontakta beklemedeyiz.

bu arada eklenti boyutu yüksek uyarısı aldığımda aynı mesajı nasıl gönderebilirim?geri alıp bir kısmını silmek istiyorum beceremiyorum.yardım lütfen.

Enverdede leyleği havada gördü ama ilkbaharda gelirlerken değil de sonbaharda dönerlerken :D :D :D
Bu nedenle bütün yaz boyunca Hisarönü'de yatıp, tüm gezilerini yaz sonuna ve sonbahara bıraktı. Neyse ki bizim de bu mevsimde yapacak bir şeylerimiz oldu. Güzel paylaşımlarınızın devamını hevesle bekliyoruz... ;) ;) ;)

drares' Alıntı:
Enverdede leyleği havada gördü ama ilkbaharda gelirlerken değil de sonbaharda dönerlerken :D :D :D
Bu nedenle bütün yaz boyunca Hisarönü'de yatıp, tüm gezilerini yaz sonuna ve sonbahara bıraktı. Neyse ki bizim de bu mevsimde yapacak bir şeylerimiz oldu. Güzel paylaşımlarınızın devamını hevesle bekliyoruz... ;) ;) ;)

Haşmet bey tespitinizde haklısınız sıcak yaz günlerinde yolda olmak bana daha yorucu geliyor .Denizi de sevdiğimden sabit bir kampta konaklamak tercihim ancak bahar ayları oflamadan ,puflamadan bir an önce serin bir yere kaçalım kuşkusu olmadan gezmek bir başka.Kaldıki bu yıl Temmuzda bir karadeniz yapmıştık.Emeklilik hayalimdi sağlığım elverdiğnce uygulamaya çalışacağım.Sizlere temennim sağlıklı,maddi sıkıntısız bol gezili bir emeklilik olacak.sevgiyle kalın.

Ben de tüm arzu edenlerin gönlünce maddi ve manevi sıkıntılardan uzak gezmelrini diliyorum... :smiley: :smiley: :smiley:

züğürt gezençi' Alıntı:
Ben de Bir daha Gömeç ten İstanbul'a giderken Konya üzerinden geleyim bari.. :DCanım etli ekmek çekti gece gece .. ;D ;D

Sizi bilmem ama ben keremköyde biraderin yazlığına giderken gömeçten geçeceğim muhakkak. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.