Adalet kasrı (Yargıtay)[attachment=1]Kasrın önündeki taşlardan birinde devlet büyüklerinin kesik başları teşhir edilirken, diğerine dilekçeler konurmuş[attachment=2] Tarihe tanıklık etmiş çınar[attachment=3] ve sarayiçi alanı[attachment=4]
Enver abi paylaşım için teşekkürler,o gezdiğiniz yerlerin hepsini birkaç yıl önce bende gezmiştim daha doğrusu iş gezisiydi tam 10 gün Edirne'nin tüm tarihini belgesel çektik çok güzel bir şehir gezmediğimiz noktası kalmadı,bende Edirne'yi gezmelerini herkese tavsiye ederim.
Sn .YDENİZ,hernekadar ben bu gezimi beni karavanda yatırmayacağımı bildiğim akrabalarımda konaklıyarak yapmış olsamda,size edirne -kırklareli yolunda,Ömür campingi önerebilirim,ancak bu mevsimde gitmeden muhakkak bir telefon ediniz.ben uğradığımda nisan başında açtıklarını ve ekim sonu kapatacaklarını ancak hava güzel giderse bu süreyi uzatabileceklerini belirtmişlerdi.
Fatları şöyle idi:
çekme karavan 2 kişi 20 euro, mobil karavan 2 kişi 17 euro,elektrik dahil.Telefonu:0284 226 01 58.
Sami bey,sizin aklınıza gelen ve bizim okuyunca hafızamızın bir köşesine attığımız etli ekmek fikrini Kurban bayramı gezimizin sonunda uygulamış olduğumu farkettim,topiği bir akadaşımla izlerken.Kaş dönüşü'nü Antalya-alanya-akseki-konya üzerinden yapmışım [attachment=1] Laf aramızda Etli ekmek kadar ,Tandır 'da bayağı güzeldi.
slm Enver Bey süper bir gezi olmuş sizlerin sayesinde gezmiş olduk elinize sağılık bizlerde böyle bir aileye katılalımı diyerek harekete geçmek istiyoruz sağolsun Yusuf Bey tanıştık kendisi süper birisi çok güzel der sizleri gördüm cidden kıskandım bizler daha henüz emekli değiliz ama bilmiyorum vakit bulabilirmiz diye düşünüyorum yaş 40 henüz neyse bir sonraki fot bekliyoruz sayıglarımla
slm Enver Bey süper bir gezi olmuş sizlerin sayesinde gezmiş olduk elinize sağılık bizlerde böyle bir aileye katılalımı diyerek harekete geçmek istiyoruz sağolsun Yusuf Bey tanıştık kendisi süper birisi çok güzel der sizleri gördüm cidden kıskandım bizler daha henüz emekli değiliz ama bilmiyorum vakit bulabilirmiz diye düşünüyorum yaş 40 henüz neyse bir sonraki fot bekliyoruz sayıglarımla
Sn.Dergelen.Gezenbilir'e üye olurken hepimizin izlediği kimlik bilgilerini açık vermeme tedirginliğinden,profil isminizle hitap ederek başlıyorum yanıtıma.Öncelikle Foruma hoşgeldiniz.Bu Platform öyle ilginç bir yerki tanıyıp müdavimi oluyor ,paylaşımları izledikçe rahatlayıp forum üyelerini yakından tanıma imkanı bulabiliyorsunuz.Gezgin ruh pek öyle tüm şartların dört,dörtlük oluşmasını beklemez,yani emekliliği beklemek,önceden inceden inceye program yapmak gibi,Gezip tozmak için emeklilik zaman açısından avantaj gibi görünsede,mali durumlar ,fiziki engeller(yaş ilerlemesi) falan düşünüldüğünde engel gibi de görülebilir.O yüzden ben hiç bir şeyi ertelemeyip her zaman bu gibi aktivitelere zaman ayırabilme taraftarıyım.Paylaşımlarımızdaki amaç gezmeyi düşünen arkadaşlara gezip gördüğümüz yerler açısından rehber olmak,olabilirliğini göstererek teşvik etmek,beğenildiğini gördükçe amaca hizmet ettiğini gördükçede mutlu olmak.Bu gezi hakında yeni fotomuz yok ancak http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62298.0 başlığından bir başka paylaşımı görebilirsiniz arzu ederseniz.Sevgiler..