Birkaç Resim ve Yazı da Benden

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EXCELL1500 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,821

EXCELL1500

en büyük aşkım Türkiye
Yer
kayseri
en uzun soluklu gezilerimi bu aracımla yaptım hem ekonomikti hem dayanıklı.Yurt içinde belki 250000 km yol yaptım onu çok seviyordum ta ki fethiye tatilimde ehliyetsiz bir çocuk tarafından otelimin önünde park halinde iken kör gibi gelip çarparak onu kullanılamaz hale getirene kadar sonra değerine yakın bir araba alayım derken şimdiki daha çok sevdiğim daha donanımlı mavi kuşu alana kadar. beyaztempranın yerini mavi hyundai aldı nerden bilsin benim bir gezi delisi olduğumu zavallı ogün bu gündür egzostu hiç soğumadı

1.jpg

43.jpg

Etiketler
Ynt: Birkaç Resim ve Yazı da Benden

hem anadolunun hem ege ve akdenizin görülmeye değer neresi varsa gördüm diyebilirim ama burası Türkiye her taşın altında bir dünya her yaprağın altında bir hayat her damla suyun içinde bir can var. Daha çok yolumuz daha çok noktamız daha çok maceramız olcak bu Türkiye sevdası bizde olduğu sürece dağlarda bizimdir yollarda bizimdir

2.jpg

45.jpg

34.jpg

33.jpg

gezenbilir üyeleri bir resme bakınca neresi olduğunu az çok bilirler bilmeyenler varsa tahmin edebilirler bu yurdun her köşesi bir ayrı güzel her noktası bir ayrı alemdir 100 metre yürür neler görürsünüz 10 km gider nerelere varrsınız 100 km gidersiniz iklim mevsim değişir. Onlarıda yaşamak istersiniz.sonra mavi dalgalara yelken açarsınız.deniz kenarında akşam oluşunu yaşarsınız. biz anadoludayız birkaç ayda bir koklarız denizin o keskin yosun kokusunu doyamayız güzelliğine

11.jpg

12.jpg

27.jpg

31.jpg

4.jpg

gezmek dedikya tatil dedikya otel diyemedik karavan dedik dünya kadar yer gezdim yol yaptım beni en çok yoran ve yıpratan oteller oldu. ben daha fazla oksijen daha fazla gezi daha fazladeniz isteyince zaten kısıtlı olan zamanda birde otelden hareket, otele dönüş kucak kucak malzeme indir bindir olmuyor, karavan bakmaya başladım nerde bir karavan görsem tabiri caizse içine düştüm.

17.jpg

22.jpg

21.jpg

17.jpg

16.jpg

bazen anadoluda bir yerde bazen güneyde bir çay bahçesinde bazen herhangi bir yerde kayboldum kendimi aradım hayatı aradım özgürlüğü aradım her nefeste

1 (2).jpg

3 (2).jpg

4 (2).jpg

7.jpg

8 (2).jpg

bir vesile olsada biryerlere gitsek yeni yüzler tanısak yeni dostlarla tanışsak yeni yerler görsek dedim kendi kendime tabi her geziden sonra bu ateş daha fazla yakmaya başladı beni adım adım karış karış tekrar geçmek istedim o yollardan.Bakalım ne varmış şu yolun sonunda bakalm burası nasılmış tv de görmüştüm gazetede okumuştum dergide bakmıştım dedik koştuk oralara

14.jpg

15.jpg

37.jpg

9 (2).jpg

30.jpg

çooook resim çoook yer var anlatacak çok şey paylaşacak çok mutluluk. Adamın biri öyle demiş acılar paylaştıkça azalır sevinç ve mutluluklar paylaştıkça çoğalır diye.Şimdilik tüm gezenbilir gezi dostlarına saygılar sunuyor yeni bir paylaşıma kadar müsaade diyorum hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız

Teşekkürler Murat Bey. Siz de iflah olmayacaklardan(!)sınız, anlaşıldı... :D Şaka bir yana tam bir gezgin olduğunuz anlaşılıyor..

İyi geziler...
Cavid Sezen

cavit abi sen çok yaşa sizinle bu platformda mesajlaşmak bile güzel teşekkürler

kardeşim de gezenbilir üyesi off road kısmında bu geçtiğimiz pazar il bazında bir gezi organize etmiş ve uygulamışlar oda birkaç resim ve yazı göndermiş siteye yazı ve resim göndermeyi ondan öğrendim artık yapabilirim diyorum yeni paylaşımlarda buluşmak üzere

agabeyime paşama saygılar ve hürmetler senden ögrendim buraraları gezmeyi görmeyi yeni kültürlerle tanışmayı iklimi dogayı börtüyü böcegi. ama bişi deyim sana yüzyıllar sonra buralarda tarihte kayseri diye bir şehir vardı diye kazılarda senin 30000 e yakın resimleri bulacaklar ve tarihin akışını degiştirecekler. insanlar sadece dünyada gezer dolaşır yemek yer tatil yaparlardı bu yüzden kayseri kenti yok oldu gitti diyecekler. Allah muhafaza. bişi daha tespit edecekler deniz bu kadar temizdi bir zamanlar havada maskesiz soluk alınabiliyordu diye senin gezi notlarını amerikada slayt yapıp egitim derslerinde gösterecekler. doga ne kadar temizmiş o zaman daha poşet icat edilmemişti diyecekler. çeyreye saygılı olmak adına herkesi kesekağıdı veya pamuklu torba kullanmaya davet ediyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,799
Kayıtlı Üye Sayımız
166,887
Kaydolan Son Üyemiz
temu2025

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR