KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dün Giresun'da Ataman ailesi ile tanışmaktan bizde mutluluk duyduk.Biz kısa karavancılık deneyimlerimizi onlarla paylaştık.Onlarında en kısa zamanda arzuladıkları karavanlarını tamamlayıp gezilere başlamalarını diliyoruz..
Arif bey karavanınız hayırlı olsun.Bende kısmetse ekim veya kasım gibi başlayacagım,güneş enerjisi,yaşam aküleri,karavan camları,ısıtıcı vs.vs.kısacası karavanınıza arac hariç ne kadar masraf yaptınız rica etsem söylermisiniz.benim yapacagım aracın ortalama maliyetini cıkarmak istiyorum.şimdiden teşekür ederim,tekrar hayırlı,ugurlu olsun saglıkla kullanın iyi günlerde.
Turan bey,daha önceki bir mesajımda maliyet konusunda Ege Karavan -Mehmet beyin ricası üzerine bilgi veremediğimi söylemiştim.Sonra bu maliyetleri versem bile bunlar işçilik dahil olacağından size yardımcı olamayacaktır.Siz kendiniz yapacağınızdan...
Güneş sistemi için B-HET mühendislik Önder beyden yardım isteyebilirsiniz Sitedeki güneş enerjisi konusunda yazılarından yararlanabilrsiniz(bana kurulan sistem fiyatlamasıda mesajlarında örnek olarak yer alıyor).
Diğer malzemeleri temin için verebileceğim adres ise;
http://www.eltesanmobil.com/...buradan iletişime geçerek yardım alabilirsiniz.
Yin de destek olabileceğim konular olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.
Arif bey karavanınız gerçekten çok ferah ve zevkli bir görünüme sahip olmuş,hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız nice yıllar kullanmanızı diliyorum.İnceleyip te bu duyguları hisseden tüm arkadaşlar ımada nasip olsun,tekrara güle güle kullanın....
Manisa'dan karavancı dostumuz Arif Mesce ve değerli eşi, dün, gezenevleriyle Bursa yönüne doğru giderken, akşam üzeri Akhisar'a gelmişler ve bize de uğradılar. Akşam ve bu sabah birlikte olduk. Güzel söyleşiler yaptık; zamanın nasıl geçtiğini anlamadık doğrusu. İyi yolculuk ve geziler kendilerine...