BMW M5 (E60) ; Drift Keyfine ve 360 km/h Ulaşmanın Keyfi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Jeep34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,873

Jeep34

Zirve
Yer
İSTANBUL
http://videos.streetfire.net/video/BMW-M5-Hurricane-730-PS_153523.htm

Bmw severlere göz banyosu..Sesini açın lütfen :smiley:

Etiketler
Aaaa ben bunu hiç denemediğimi farkettim seyrederken...Dur bi geniş alanda deniyim elfreni marifetiyle yapılanından :D

Ynt: BMW M5 (E60) ; Drift Keyfine ve 360 km/h Ulaşmanın Keyfi

ben m5 kullandım. gerçekten çok özel bir makina :D
(allah herkese nasip etsin inşallah)

bmw farklı ama bunu amerikanla yapmak başka bi zevk....
iyi seneler tüm gezip bilenlere:smiley:)

http://videos.streetfire.net/video/Crazy-guy-drifts-his-69_15911.htm

jeep34 tşkler video için ben bu araçları dilim dilim kesip birleştiren çok eski bir usta olarak diyeceğim sadece şudur : abs / asr / aırbağ / esp / daha bunun gibi bir çok özellik tümü bir yere kadardır sakın akıldan çıkarmayınız yol / pilot ve makina birlikte yapılan bu şovları deneyenler yüzünden üreticilerini çok zengin etmiştir 37 senede mercedes ve bmw ye ödediğim yedek parça miktarını toplasam hepbirlikte şaşarız sanıyorum aman öyle hatalara düşmeyiniz hele hele kaskolara çok ta güvenmeyiniz zira aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor bizim yollarda tüm gezenbilirlilere kazasız geziler dileğimle .a.e.o.

Malesef o zevkten mahrum kaldım.Açılmıyor.
Jeep34' Alıntı:
http://videos.streetfire.net/video/BMW-M5-Hurricane-730-PS_153523.htm

Bmw severlere göz banyosu..Sesini açın lütfen :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR