Bodrum Tavsiye Kamp Alanları Ve Çevresi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufukkiraz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,876

ufukkiraz

Yeni Üye
Yer
izmir
Web
www.ufukkiraz.com
Bu aralar rotam bodrum'a gitmek orda bi kamp kurma gibi bir hayalım var ama bölge olan bilgim olmadığım için siz den bilgi alışverişi istiyorum.
İyi Kamplar.

Etiketler
kamp
selamlar.. bayramda karadeniz tarafına kamp için gelmeyi düşünen var mı acaba? Varsa ben de katılmak isterim..

selamlar.. bayramda karadeniz tarafına kamp için gelmeyi düşünen var mı acaba? Varsa ben de katılmak isterim..
Merhaba. Bayramda Karadeniz'de olacağım bende, Ankara'dan gideceğim Rize'ye.. Rize ve Artvin yaylalarını-göllerini gezip kamp kuracağım. 3 kişilik Jack Wolfskin Yellowstone çadır kullanacağım -eee malum bölge olarak yağmura ve rüzgara dayanıklı çadır şart- ve Kaçkar Dağları'nın hemen eteğinde arkadaşımın pansiyonuna (Dadala Pansiyonu) uğrayacağım. Rotam aşağı yukarı belli ama sapmalar eğlenceli olabilir

nasıl gelmeyi düşünüyorsunuz ulaşım vasıta olarak yani?

Selamlar,

Bayramda ben de o Karadeniz tarafında kamp yapmayı planlıyorum. Bir otomobilim var ama henüz rotam yok. Çok fazla tecrübem de yok açıkçası. İlgilenirseniz konuşabiliriz.

Selamlar,

Bayramda ben de o Karadeniz tarafında kamp yapmayı planlıyorum. Bir otomobilim var ama henüz rotam yok. Çok fazla tecrübem de yok açıkçası. İlgilenirseniz konuşabiliriz.
Karadeniz'de üçüncü kampım olacak, bölge hakkında bilgiliyimdir ve bölgede ki yerel kampçılar ile uzun süreli olan dostluğum sayesinde bölgeyi daha iyi öğrenmeme yardımcı oldu. Hangi şehirdesiniz ?

ben Ordu'dayım aslında ama rize artvin tarafını bilmiyorum.. gezmek için gitmiştim ama kamp olayına hiç girmedim o tarafta..

ben Ordu'dayım aslında ama rize artvin tarafını bilmiyorum.. gezmek için gitmiştim ama kamp olayına hiç girmedim o tarafta..
Aslında çokta bilmeyi gerektirmez ama çok yer gezip göremezsiniz, böyle bir eksiklik olur sadece. Ben kamp arkadaşı arıyorum, çadır dediğim gibi bende var ve her türlü hava koşullarına uygundur. Düşünürseniz teknik bilgileri konuşabiliriz. İşte çantadır-yemek işidir vs.
Biraz extreme olacak haliyle

Rize'de Ayder-Galerdüzü-Avusor-Gito-Kaçkarlar-Buzul Göllerine ve daha sayamayacağım yerleri gezdim. Artvin'de de Borçka Karagöl - Şavşat ve Arhavi'de Mençuna Şelalesine gittim. Trabzon Uzungöl doğru söylemek gerekirse beğenmedim ama Sümela Manastırı güzeldi.. Karadeniz'de kültür ve doğa gezisi yapayım diyorsanız kesinlikle Rize'nin ve Artvin'in yaylaları-köyleri-mezraları-dağları ve de insanlarını gezin görün derim.
@suat.kaya553481 @NesliSuat

Rize ve Artvin yayla-göllerini gezmek için iyi ekipman şart.. Bilekte bot-yağmurluk başta olmak üzere.
bende de çadır var fresh & black . Ben de kamp arkadaşı arıyorum. Var mı başka irtibata geçen birileri ? birkaç kişi olsak daha eğlenceli olur bence.