Bodrum'da çadır kurabileceğimiz kamp yeri bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.
Çeşme Ilıca bölgesi de olabilir, oralarda 1 hafta kamptan sonra Marmarise geçmeyi planlıyoruz bu bölgelerle ilgili öneri ve tavsiyeleri bekliyorum.
(Gökova Akyaka orman kampı Boncuk kamping) ,(Didim mavişehir tavşanburnu ormankampı,mavi yeşil kamp (Foça sazlıca kamping ve sahil yolu üzerinde daha birkaç kamping eski foça yeni foça arası)
Bodrumda mazı koyunda kayabaşı restaurantın yanında kamp yapabilirsiniz buradan yola sahilden devam ederseniz yol kenarlarında denize girilebilecek vede kamp yapılabilecek çok güzel yerler var.Ayrıca size boncuk kampingi tavsiye ederim çok güzel biryer.
Teşekkürler tavsiyeleri dikkate alıcam Boncuk kampı çok tavsiye edenler var orayı epey merak eder oldum Bodrum Gümbet Zetaş kampla ilgili bilgisi olan varmıdır orada daha önce kamp yapan artı eksile nedir bu kampın ve tavsiye edilen kamların fiyat bilgilerini de bilen varsa yazın lütfen...
Güzel bir gezi olmuş keşke fotoğraf koyma imkanınız olsaymış. Bahsedilen kampların çoğunda konaklama (kamp) yapma imkanı buldum Zetaş kampı bilmiyorum orayı birdahaki gezimize planladım. Fikir değiştirip Side - Alanya - Anamur - Mersin taraflarına gideceğiz orada da gayet güzel kaplar varmış. salı günü yola çıkmış oluruz sanıyorum kaldığım yerlerden bilgi paylaşımı yaparım. Bilgi ve alakanıza teşekkürler.
Teşekkürler tavsiyeleri dikkate alıcam Boncuk kampı çok tavsiye edenler var orayı epey merak eder oldum Bodrum Gümbet Zetaş kampla ilgili bilgisi olan varmıdır orada daha önce kamp yapan artı eksile nedir bu kampın ve tavsiye edilen kamların fiyat bilgilerini de bilen varsa yazın lütfen...
Merhaba, zetaş campingte daha önce konakladık. Dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz geniş bir mutfağı, temiz tuvaletleri, ağaçların altında ve serin diyebileceğim bir çadır alanı var. Mutfakta ocağıda kullanabiliyorsunuz. Denize sıfır konumda. Senelerdir gelen belirli ziyaretçileri var ve herkes memnun. Bende memnun kaldım herhangi bir sorunla karşılaşmadım. İlgilenen abide çok ilgili bir kişi. Hiç düşünmeden tercih edebileceğiniz bir yer.