Aslında Çukurören hedeflenmişti. Ancak heyelan riskini göze alamayan bizler alternatif bir etkinliği geç de olsa gerçekleştirdik. Çok da iyi etmişiz çünkü geçde olsa enfes bir kamp yaptık ve bugün 9,6 km'yi bulan yürüyüş ve tırmanma gerçekleştirdik. Kimler mi? Selda, Çiğdem, Ertürk, Murat, Adnan ve bendeniz. Fotoğraflar, filmler malzeme bol. Yavaş yavaş foruma ekleyeceğiz.
Efe süper olmuş kamp, fotoğrafların muhteşemler, devamını bekliyorum, 21-22 Martta biz de gidiyoruz ama Sarıalan Yaylasına, haydi oraya da hep birlikte gelin...
Bu arada başlığı, konu kamp olduğu için Kampçılık Bölümüne aldım
Aladağlarda çok kar yağışı vardı. BEnzer bir kampı Şubat da yapmıştık. Hava daha yumuşaktı. Dün gece başlayan kar çadırlarımızı bembeyaz yaptı. Ormanlık arazi olmasaydı kara gömülmüş olarak uyanacaktık. Tırmanış esnasında da bir kaç kez tipi yağdı. Harikaydı. Belki son kış kampını yaptık. Ekip arkadaşlarıma ve forumu izleyip yorum yapanlara gönül dolusu sevgiler.
Daha çok fotoğraf var. Murat'ın çektiği fotoğrafları da bekliyoruz.
Hiking, trekking derken beni iyice sardı bu iş. Dağcılığa doğru yöneleceğim gibi görünüyor. İstanbul'da eğitim ve etkinlik için tavsiye edeceğiniz kulüp var mı? Ben İTÜ mezunuyum. İTÜDAK ile temasa geçmeyi düşünüyorum. Tavsiyelere ihtiyacım var.
katılan arkadaşlara ben de çok teşekkür ediyorum... Çok güzel bir etkinlik oldu.... Özellikle 1620 metre zirve tırmanışı esnasında yaşadıklarımız hepimize tecrübe olduğu kanısındayım... En kısa zamanda bir başka zirve denemesi yapmak istediğimi belirtirim... Yavaş yavaş rakımı yükseltirsek...Yaza ağrıdayız galiba...Diğer fotoları ve videoları bekliyoruz...