Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 116
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,302

EKARAIS

Şimdi orada olmak vardı demek yerine oraya git
Yer
İstanbul
Aslında Çukurören hedeflenmişti. Ancak heyelan riskini göze alamayan bizler alternatif bir etkinliği geç de olsa gerçekleştirdik. Çok da iyi etmişiz çünkü geçde olsa enfes bir kamp yaptık ve bugün 9,6 km'yi bulan yürüyüş ve tırmanma gerçekleştirdik. Kimler mi? Selda, Çiğdem, Ertürk, Murat, Adnan ve bendeniz. Fotoğraflar, filmler malzeme bol. Yavaş yavaş foruma ekleyeceğiz.

Tanıdık, tanımadık herkese selamlar

Etiketler
Ynt: Bolu Aladağlar kampı 14-15 Mart

Kamp yerimiz

Ynt: Bolu Aladağlar Kampı (14-15 Mart 2009)

Tırmanıyoruz

paylaşım için teşekkürler.

fotoğraf ve videolarınızı bekliyoruz.

Ekip bir arada

Aladağ yolları muhteşemdi

Yolda bize eşlik eden rehberlerden biri

Murat zirvede 1620 metre

Ekip zirvede

Efe süper olmuş kamp, fotoğrafların muhteşemler, devamını bekliyorum, 21-22 Martta biz de gidiyoruz ama Sarıalan Yaylasına, haydi oraya da hep birlikte gelin...

Bu arada başlığı, konu kamp olduğu için Kampçılık Bölümüne aldım

Siz bir de videoları görseniz. Ama önce montajlamam lazım. En kısa sürede ekleyeceğim.
Selamlar

Aladağlarda çok kar yağışı vardı. BEnzer bir kampı Şubat da yapmıştık. Hava daha yumuşaktı. Dün gece başlayan kar çadırlarımızı bembeyaz yaptı. Ormanlık arazi olmasaydı kara gömülmüş olarak uyanacaktık. Tırmanış esnasında da bir kaç kez tipi yağdı. Harikaydı. Belki son kış kampını yaptık. Ekip arkadaşlarıma ve forumu izleyip yorum yapanlara gönül dolusu sevgiler.

Daha çok fotoğraf var. Murat'ın çektiği fotoğrafları da bekliyoruz.

Hiking, trekking derken beni iyice sardı bu iş. Dağcılığa doğru yöneleceğim gibi görünüyor. İstanbul'da eğitim ve etkinlik için tavsiye edeceğiniz kulüp var mı? Ben İTÜ mezunuyum. İTÜDAK ile temasa geçmeyi düşünüyorum. Tavsiyelere ihtiyacım var.

katılan arkadaşlara ben de çok teşekkür ediyorum... Çok güzel bir etkinlik oldu.... Özellikle 1620 metre zirve tırmanışı esnasında yaşadıklarımız hepimize tecrübe olduğu kanısındayım... En kısa zamanda bir başka zirve denemesi yapmak istediğimi belirtirim... Yavaş yavaş rakımı yükseltirsek...Yaza ağrıdayız galiba...Diğer fotoları ve videoları bekliyoruz...