KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ertürk sen 1 kişilik yer istemiştin 2 kişi yazmışsın 1 kişilik yerde yemekler içinmi bizim orabada büyük ihtimalle en azından 1 kişilik yer olacak 2 kişi gelicez gibi...yarın akşam netleşir.
Ynt: Bolu - Aladağlar Off-Road, Kamp ve Kar Yürüyüşü Duyurusu (24-25 Ocak 2009)
ya ne olur ne olmaz iki dedim ;D Dünyanın bintürlü hali var ;Dstok yaparız oraya da gıda stoku ;D
kampa arabamla gelebilecek yerde ise dörte çıkar gibi bizim durum ;D
hele bir vaziyet ortaya çıksın ;DHallederiz..
adna abi sen bolu üzeri geleceksin galiba... Ben ankaradan... Eğer ankaradan vasıta bulamassak ... Seni rahatsız edecez...inşallah bir aksilik olmassa tabi.
kamp yeri şeçimini bizim bineklerle ulaşabileceğimiz bir yer seçilirse hiç problem kalmaz... Off-road için yer olursa bineriz yoksa kampta siz gelene kadar yemek yaparız abi ;D ne yapalım ;D
Ertürk olursa Bolu üzerinden gelicez bizim buranın yaylalarına gittiğimiz zaman kalan bozulmayacak malzemeleri toprağa gömerdik offroad işine gelince belki çaresi bulunur hayırlısı..
Murat netleşince ist grubundan Efe beyle irtibat kurucaz peş peşe gideri
Ertürk fiyatı çok uygun burdan iyi gözüküyor ama baktırmak lazım anlayan birisine. (tam senlik araba bagajı yemek doldurursun) Arabada komple boya var gibi.
Ertürk, Bizim arabada da bir kişilik yer olur. Bolu'dan seni alabiliriz.
Selamlar
Bu off-road konusunda biraz tereddüdüm var. Bizim ne aracımız ne de lastiklerimiz offroad'a uygun. Karlı yolda gidiyoruz 4 çeker olduğundan fakat yol olursa. Arazide sıkıntı çekeriz. Açılan izden gitme konusunda dahi sıkıntı olabilir.