KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
İlgin ve çabaların için çok teşekkür ediyorum Murat. Bence çok iyi bir kaynak oluşturmuş olduk. Zira Borçka'ya gitmeden önce tüm aramalarıma rağmen bölge ve rotalara ilişkin çok kısıtlı bilgiler edinebildim. Burada konu biraz daha derli toplu. İlerde gitmek isteyip de soruları olan arkadaşlara da buradan yardım etmek mümkün. Gezenbilir'in bu tür bir kaynak olması arzusuyla bir kez daha teşekkürler. Eline Sağlık!
Düşüncemiz zaten o.
Gezenbilir.com'un Vikipedia gibi ansiklopedi olması.
Tabii Doğa Sporları ve Seyahat bilgileri konularında.
Her kentten üyelerimiz olduğu için o taraflara gittiğimizde birebir yardım isteyeceğimizi kişi sayısı her zaman çok.
(Forum üyesi olmayan diğer kişilere göre)
Aydın bey, gezinizi bizle paylaştığınız için çok teşekkürler. Karavanımı Borçka'da bırakıp köy minübüsleri ile başta Efeler olmak üzere Camili bölgesini dolaşmıştım. Maral şelalesi dahil. Yurtdışında da
epey bir yer görmüş biri olarak, doğanın bu bölgedeki güzelliğinin bambaşka olduğunu söyleyebilirim, buna bölge insanının yardımseverliğini, sıcaklığını da eklemek lazım tabii.
Murat beye de fotoğrafları burada paylaştığı için teşekkürler. Bir kare de benden ....
Oğuz
2006 yılı haziran'ında karavanımla gitmiştim Karagöl'e. Bir çok yer görmeme rağmen orada geçirdiğim 2 günün hayatımda yeri bir başkadır. Ben zaten Doğu Karadeniz'den sonra hala kendime gelemedim. Müsait bir zamanda kendi resimlerimi sizlerle paylaşacağım. Paylaşımlar için teşekkürler...
Selamlar. Eğer bir daha o tarafa yolunuz düşerse Gorgit yaylası üzerinden Çişkara Geçidi'nden geçerek Çikunet Yaylası'na gidin. Çikunet Yaylası etrafındaki gölleri dolaşmanızı tavsiye ederim.
2006 yılı haziran'ında karavanımla gitmiştim Karagöl'e. Bir çok yer görmeme rağmen orada geçirdiğim 2 günün hayatımda yeri bir başkadır. Ben zaten Doğu Karadeniz'den sonra hala kendime gelemedim. Müsait bir zamanda kendi resimlerimi sizlerle paylaşacağım. Paylaşımlar için teşekkürler...