balum Yalan Dünya Mesajlar 1,143 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 23 May 2007 #1 bu gün şöyle bir spam geldi...
BamBina Zirve Mesajlar 2,198 Tepkime Puanı 1 23 May 2007 #3 Ynt: Bosna Ucuz Bilet yokmuş ellerinde, biten grubun promosyonuymuş bu... tüh
balum Yalan Dünya Mesajlar 1,143 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 23 May 2007 #4 Ynt: Bosna Ucuz Bilet BamBina' Alıntı: yokmuş ellerinde, biten grubun promosyonuymuş bu... tüh Genişletmek için tıkla ... maili yeni gördüm; üzgünüm
Ynt: Bosna Ucuz Bilet BamBina' Alıntı: yokmuş ellerinde, biten grubun promosyonuymuş bu... tüh Genişletmek için tıkla ... maili yeni gördüm; üzgünüm
BamBina Zirve Mesajlar 2,198 Tepkime Puanı 1 23 May 2007 #5 Ynt: Bosna Ucuz Bilet ben de üzüldüm, olsaydı yarın yolcu olurdum valla neyse... başka sefere
F foorkyng Sokaklara . . . Mesajlar 300 Tepkime Puanı 0 Yer Çanakkale Web www.myspace.com 23 May 2007 #6 Ynt: Bosna Ucuz Bilet ya bambina naptin sen boyle ya bosna kelimesini gorunce atlamaya basladim ben artik wala, gezi de supermis bu arada her n kadar kacsa da yenisi gelir
Ynt: Bosna Ucuz Bilet ya bambina naptin sen boyle ya bosna kelimesini gorunce atlamaya basladim ben artik wala, gezi de supermis bu arada her n kadar kacsa da yenisi gelir