Bot Hakkında Bilgi

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mevt Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,254

mevt

Yeni Üye
Mesajlar
16
Tepkime Puanı
0
<div class="bbWrapper">Salewa Marmot GTX Bot hakkında Bilgisi olan var mı? Genellikle ormanlık, hafif taşlık arazide,avda ve günübirlik gezilerde kullanmayı düşünüyorum.</div>
 

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Bot Hakkında Bilgi </b><br /> <br /> Şimdi, bu botu tanıyan , bilen , gören hiç kimse yok mu?</div>
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Mesajlar
1,535,093
Kayıtlı Üye Sayımız
167,082
Kaydolan Son Üyemiz
evren0101

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.
Geri
Üst