Bot Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan özlem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 890
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,404
Ynt: Bot Tavsiyesi

aliceliddell' Alıntı:
Teşekkür ederim. Sıra geldi çanta ve baton almaya.

Çanta'da Baton'da daha kolay ve daha çok alternatifi olan ürünler...Kafanızda şekillendirdiğiniz zaman ne gibi bir şey almak istediğinizi gene elimizden geldiğince yardımcı oluruz.

Etiketler

Teşekkürler Murat. Ben 20 litrelik bir çanta bakıyorum. North Face'in çantalarını da birkaç yerde gördüm. Bir dahaki sefere daha dikkatli bakayım.

20 lt'lik çanta çok küçük olmazmı?En azından 40-45lt lik bir çantayı bir çok aktivitede kullanabilme şansınız olur.

Çantayı günlük ya da max.2 günlük trekking faaliyetleri için kullanacağım. O yüzden yeterli olur diye düşünüyorum. Gerçi yazın Kaçkarlar'a gitmeyi düşünüyorum ama o zaman bakarım çaresine artık.

North face benim de çantadaki favorilerimden biri.

3 adet çantasını çok uzun zamandan beri kullanıyorum hem sırta oturması çok iii hem de yıpranmıyor kolay kolay.

Ama Murat Bey'inde dediği gibi 40 litre civarı bir çanta ideal olacaktır. 20 bir çok şey için az gelir

O zaman ben 40 litreliklere de bakayım. Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler.

Asolo AFS 8000 in o modelinide gördüm baya bir baktım, ama iç meslerinin dayanıksız olduğunu söylediler tavsiyeniz güzeldi ama bildiğim kadarıylada piyasada da fazla plastik bot yok..Bu arada scarpa sipariş edeceğim bir adres buldum.. sierratradingpost.com adres bu güvenilir bir siteye benziyor siz nedersiniz??

10 senedir garmont kullanıyorum bence dünyadaki en iyi bot. 10 senedir 2. botum yalnızca
eşe dostada aldırdım 10 numara , fiyatıda 300 400 civarı.

Bende Garmont üzerine tanımam, çok güzel ürün ve adamlar çok güzel yapıyorlar.

Eskiden Das sport getiyordu ama şimdi internet sayfasından kendileride gönderiyorlar, en sevdiğim orta karar yeni modellerinden biri Dakota'dır.

hala dasport getiriyo galiba en son safiyeden almıştım.

Boreal Mali Gris, Gramont pinaccle ve Bestard Top alpine lite arasında gidip geliyordum, Garmont Pinaccle aldım doğru tercih mi yaptım acaba

en iyisini yapmışsın o ayakkabılara her türlü kefilim.

bugün elimize geçecek 16:00 Babadağ tırmanışında test edilece Çarşamba gecesi Aladağlar yolculuk