KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çanta'da Baton'da daha kolay ve daha çok alternatifi olan ürünler...Kafanızda şekillendirdiğiniz zaman ne gibi bir şey almak istediğinizi gene elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
Çantayı günlük ya da max.2 günlük trekking faaliyetleri için kullanacağım. O yüzden yeterli olur diye düşünüyorum. Gerçi yazın Kaçkarlar'a gitmeyi düşünüyorum ama o zaman bakarım çaresine artık.
Bu botu sipariş edebilmem için daha önceden güveilir yabancı sitelerden bot sipariş vermiş olan arkadaşlardan link ya da tavsiye bekliyorum...Hiç olmadı bu bot modeli ve plastik botlar hakkında ki görüşlerinizi acil bekliyorum..
http://www.mtntools.com/cat/alpineice/boots/scarpainvernoboots.htm --> birde bu site nasıl sizce satın almak için?
scarpa yerine asolo afs serisinide tavsiye edebilirim size.üstelik türkiyede satışı yapılmakta olan bir modeldir.
Asolo AFS 8000 in o modelinide gördüm baya bir baktım, ama iç meslerinin dayanıksız olduğunu söylediler tavsiyeniz güzeldi ama bildiğim kadarıylada piyasada da fazla plastik bot yok..Bu arada scarpa sipariş edeceğim bir adres buldum.. sierratradingpost.com adres bu güvenilir bir siteye benziyor siz nedersiniz??