Botaş İhale

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan saitnuh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,083
Ynt: Botaş İhale

pazartesi arayacağım verilen numaraları bir de tanıdığım hurdacılardan haber bekliyorum

Mustafa bey ruhsatta çift kabin, dizel ve kamyonet işli istersen var bende. Üç özellik bir arada olan unimog az var

İhale dün sonuçlanmış anladığım kadarıyla araçlar çok yüksek fiyatlara gitti. İhaleye gelenler KDV'den falan habersiz piyasası 15 olan araca 10-11 fiyat veriyorlardı. Bazı araçların motorları indirilmişti ve bagajına konulmuştu, onlara bile çok yüksek fiyat vermişler.

Fotoğrafların haricinde satılık G yokmuş. Fotoğraftakinin de motoru indirip arkaya koymuşlardı. Tahminimce bu haliyle 7-8bin'e gitti.

Gitmeyenler için kaçırılmış bir ihale olmadı.

Bu arada 22'sinde yapılacak olan ve G'lerin olduğu ihale de yedek parça ihalesiymiş.

Unimoglar tükendi mi? Bir bilginiz varmı. Tekrar satış olacak mı?

Bu ihalede 1 unimog satıldı ama orada 2 tane daha duruyordu. Onlarla ilgili birşey söylemediler, ileride başka ihale açabilirler. İçeride bile kimsenin bir bilgisi yok, olsa da söylemiyorlar.

Listede 192 adet yazıyordu. Bu adetler yanlışmı. Ben de botaştan bilgi alabileceğim birine ulaşamıyorum.

parça amaçlı olduğu bilgisi kesinmi nerden öğrenebiliriz 23 ünde yapılacak olan ihaleye katılmayı düşünüyorum

Katılan yahut bilgi alan oldumu acaba?

mercedes G pickup muhtesem arac !!

cagdas bagdatli arkadasimiz almis onu....iyi gunlerde kullan cagdas !

eminim cok guzel arac cikaracaksin ortaya...

saygilar

huseyin

Teşekkürler Hüseyin abi arabayı söktük dağıtmaya başladık güzel bi Camper yapmayı hedefliyorum resimleri yarın sayfada paylaşırım. Elimde parça olarakda bi çok malzemesi mevcut Şaftlar, Helezon, Stoplar, Yakıt deposu, Çamurluk, Burçlar vs vs..

hus55' Alıntı:
mercedes G pickup muhtesem arac !!

cagdas bagdatli arkadasimiz almis onu....iyi gunlerde kullan cagdas !

eminim cok guzel arac cikaracaksin ortaya...

saygilar

huseyin

Çağdaş Bey,

Sanırım askerlik bitti, aramıza hoş geldin.

Hüseyin Abi , sen nerelerdeydin epeydir seni pistlerde göremedik?

Bu ihalede iki tane Toyota hilux vardı. Kim aldi acaba gorusmek istiyorum. Bilgisi olan varmi