aliiitoprak Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 2 Yer istanbul/beylikdüzü 6 Tem 2016 #1 Bozcada da kamp yapmak istıyorum çadır ve araç mevcuttur..Benimle gelebilecek alkol kullanan kafa dengi yol ve kamp arkadasları arıyorum ilgilenenler mesaj atabilir..
Bozcada da kamp yapmak istıyorum çadır ve araç mevcuttur..Benimle gelebilecek alkol kullanan kafa dengi yol ve kamp arkadasları arıyorum ilgilenenler mesaj atabilir..
B Bandırmalı Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 16 Yer kocaeli 6 Tem 2016 #2 Valla baktım da tam benlik birn olay. Hatta burclarimiz bile aynı. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla baktım da tam benlik birn olay. Hatta burclarimiz bile aynı. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
B Bandırmalı Ana Kamp Mesajlar 73 Tepkime Puanı 16 Yer kocaeli 6 Tem 2016 #3 Ben kara yolculuğunu severim. Çilingoz tarafı daha iyi degilmi. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben kara yolculuğunu severim. Çilingoz tarafı daha iyi degilmi. ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Salih. Yeni Üye Mesajlar 8 Tepkime Puanı 2 Yaş 42 Yer İstanbul 7 Tem 2016 #4 Beylikdüzündesin sanırım. Bende beylikdüzündeyim. Bayramdan sonra uyarsa gidebirilirz.
G Gulsah11 Yeni Üye Mesajlar 4 Tepkime Puanı 1 10 Tem 2016 #5 Bende bozcaadaya gitmeyi düşünüyorum ama ilk defa gideceğim için çekiniyorum hem bana kamp konusunda yardımcı olmak istersen mesaj atabilirsin
Bende bozcaadaya gitmeyi düşünüyorum ama ilk defa gideceğim için çekiniyorum hem bana kamp konusunda yardımcı olmak istersen mesaj atabilirsin