bugün o resimleri daha bi inceledim difransiyalin yeri sabit kalıyor acaba onuda ve ön şaft taşıyıcılarınıda (parça adlarını yanlış yazmış olabilirim) biraz aşağı almamız gerekiyor bu arabalarda bu yapılmamış normal yolda giderken sorun yaşamazlar ama araç yüke bindiğinde aks larda zamanla çok ciddi problemler çıkıcaktır aks kafaları 20 30 çamurlu günü doldurmaz
yani demek istediğim bizim bu parçaları birazdaha geliştirmemiz gerek
Valla kopyalamak benimde aklıma geldi açıkçası ama kim yapar, yapabilirmi bilemiyorum, bide tabi kaça yapar.
Anca bi 10 kişi birleşip getirticen ki burdaki ustaya yaptırıcağın parça ucuza gelsin
yine nerden baksan 1000 lira ister burdaki ustalar bunu yapmaya.
ben kpyalarım allahın iziyle mekanık olarak elimden hicbirşey kurtulmaz
kiyi gördüm şimdi benimde aklıma geldi...kitin orjinalini alan bi arkadas olursa seve seve kopyalarım ))
bi kapyanın maliyeti 500 tl geçmez onuda belirteyim..sanayii iyi bilirim..lazer abkant ve kaynak işciliği var..
bende takip ediyorum ama kimseden ses yok..imeste kendi atölyem var..gereken her türlü imkanım var..bi numune olsa yapıcam..
12v hidrolik ünüte silindir lift gibi biçok ekipmanın var atölyede..
kısmetse bu hafta arabamı satıp bi L200 alıyorum..o zaman daha ciddi çalışmalar ypıcam..kit 1250 dolar gibi bi rakama türkiyeye geliyor..burada kopyasını yapmaya çalışıcam bakalım
kısmetse bu hafta arabamı satıp bi L200 alıyorum..o zaman daha ciddi çalışmalar ypıcam..kit 1250 dolar gibi bi rakama türkiyeye geliyor..burada kopyasını yapmaya çalışıcam bakalım
bence hiç kopyasıyla ugrasma kardesim basın agrır arabaya zararın olur almısken orjınal al kafan rahat olsun arazide ugrasma aks la saft la...sahsi görüşüm...saygılar