Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 27istanbul27 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 45
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,138

27istanbul27

Kamp II
Yer
istanbul
Selam Arkadaşlar 3 aydır hastası olduğum ve büyük bir titizlikle aradığım 98 zj 5.2 mi bir ay önce aldım.Bir aydır bakımdı, çok yakması Tüv ve devir işlemleri derken nihayet aracıma kavuştum.Arabayı haliyle tanımadığım için güzel bir çekap yaptım, şu an çok memnunum. Darısı temiz ZJ arayan arkadaşların başına ve bol çamurlu günler dileğiyle.Çamur dedimde aklıma geldi. Arkadaşlar aracımın resimlerini bugün ekleyeceğim ,hafif ofroat uygun arazi ve çamur uygun 50 .60 dönüm arazi sanki bizim araçlar için hazırlanmış parkur. arzu eden arkadaşlar varsa haftaya pazar stres atabiliriz yer haraççı muayene istasyonunun 500 mt berisi.katılmak isteyen arkadaşlar varsa tlf den irtibata geçeriz.

Etiketler
Ynt: Bu 98 5.2 ZJ de benim küheylanım.

HAYIRLI UĞURLU OLSUN.Güle güle kullanın.Bu arada bence sadece ZJ ciler için özel bir STICKER BASTIRALIM :smiley:

:smiley:

Jeep 18.jpg

Hayırlı uğurlu lsun.
Kazasız belasız nice günlerde kullanmanız temennisi ile.

Selamlar,

Burak

27istanbul27' Alıntı:
Selam Arkadaşlar 3 aydır hastası olduğum ve büyük bir titizlikle aradığım 98 zj 5.2 mi bir ay önce aldım.Bir aydır bakımdı, çok yakması Tüv ve devir işlemleri derken nihayet aracıma kavuştum.Arabayı haliyle tanımadığım için güzel bir çekap yaptım, şu an çok memnunum. Darısı temiz ZJ arayan arkadaşların başına ve bol çamurlu günler dileğiyle.Çamur dedimde aklıma geldi. Arkadaşlar aracımın resimlerini bugün ekleyeceğim ,hafif ofroat uygun arazi ve çamur uygun 50 .60 dönüm arazi sanki bizim araçlar için hazırlanmış parkur. arzu eden arkadaşlar varsa haftaya pazar stres atabiliriz yer haraççı muayene istasyonunun 500 mt berisi.katılmak isteyen arkadaşlar varsa tlf den irtibata geçeriz.

Kopyası Jeep 6.jpg

Arkadaşlar çok teşekkür ederim .sizlerde iyi günlerde kullanın.Resimleri ben acemi olduğum için yükleyemedim komşum bilgisayar tamircisi olduğu halde daha resim olmasına rağmen ancak birkaç resim atabildi.Bu iş bukadar zormu anlayamadım.Resimleri benim evin bahçesnde çektim,çamuru bol kışın traktörler bile zincir takıyor, tam bizim araçlar için bulunmaz, doğal yapıda bir arazi.

abi km de gaç yakıyon:smiley:Şaka bir yana en sevdiğim renk.Kazasız belasız hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun...

Oktaycığım çok sağol sende güle güle kullan.Ben özellikle kış için aldım yolumuz yapılmadı çamurumuz bol haliyle bu renk çamur için çok ideal ve çok güzel .Önceki aracım siyahtı bir daha siyah renk allmamaya tövbe etmiştim bakımı zor oluyor.Sen beni arnavutköyde görsen usta offroat mı yaptın dersin öyle böyle çamur değil ama çok zevkli sağlıcaka.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.