bu araç hakkında yorumlarınız nedir?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan azuree Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,147

azuree

Yeni Üye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-g-112000-kmde-1986model-gd-290-mercedes-jeepbu-fiyata-bu-arac-kacm/detay

herkese selam... bu formu çok geç tanıdım ne yazıkkı aranıza yeni katıldım...
arkadaşlar linkini eklediğim aracı tanıyomusunuz... tecrübelii abilerimzden yorum tavsiye alabilirmiyim acaba..
ben bu aracı arazi için kullanmayacağım benim amacım kaliteli karizmatik azda olsa ekonomik bi araca binmek bu araçta hepsi fazlasıyla vargibi görünüyo... aşık oldum yardımcı olursanızz sevinirim... g serisini sadece forumlardan tanıyorum...

Etiketler
Ynt: bu araç hakkında yorumlarınız nedir?

Kaporta önemli değil.Neticede 25 yaşında araç.Ancak motor değişikliği yapılmış.Neden ve ne zaman ? Buna iyi bakmak gerekir.Ayrıca araç son kanundan evvel motor değişikliği yapıldı ise büyük ihtimalle benzinli 230 G ya da 230 GE idi.Yeni değişiklik yapıldı ise 240 ya da 250 dizel idi.Ama bu zayıf bir ihtimal.
Bir de def. kilitlerini iyi kontrol etmek gerekir.Bu modellerde vitesin yanında iki düğme şeklinde kol vardır.Biri ön aksı , diğeri arka aksı kilitler.
Bunların dışında fiyat makul.Kolay gelsin.

Ynt: bu araç hakkında yorumlarınız nedir?

Bu araca bende uzun süre niyetlenmiştim:Sizinle aynı şekildekullanmayı düşünüyordum.Sadece günlül kullanım için almayı planlıyordum.Ancak araçyakıt tüketimi bakımından pek ekonomik sayılmaz.En düşük tüketim yaklaşık olarak 13-14 ltnin altına inmez.Şehir içi kullanımında artar bile.Bunları düşünerek karar vermek gerekir.Karizma için diyecek en küçük bir olumsuzluk yok.Hele hele benim gibi klasik araç seviyorsanız ve bir gözü sürekli eski araçlarda olan biiriyseniz fazla düşünmemek gerekir.
Hayırlısı olsun.