KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
selam.çok aradım bulamadım.bütün toyota l.c serilerini (fj60-fj62-bj60-hj60-hj61)görsel olarak araştırdım bu araçtan göremedim.ilgimi çekti. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-acil-satilik-118484635/detay araç linkte. farkı ise diğer serilerine göre, ön çamurluk üstü kabartmalarının(ki bu hepsinde var)arka çamurluk üstündede olması. bana göre mükemmel duruyor.sizce böyle görünümlü bir seri varmı?
yanılıyor olabilirim ama bj60 ların tümü 3b motorlu dizel olması lazım.60 kasalarda yalnızca fj60 ve fj62 6 silindir ve benzinli.bu araçta benzinli.bj60 değil gibi geliyor bana.neyse,önemli değil,böylesini ilk defa gördüğüm için dikkatimi çekmişti sadece.evet,belkide kaporta üzerinde oynama olmuş olabilir.
yanılıyor olabilirim ama bj60 ların tümü 3b motorlu dizel olması lazım.60 kasalarda yalnızca fj60 ve fj62 6 silindir ve benzinli.bu araçta benzinli.bj60 değil gibi geliyor bana.neyse,önemli değil,böylesini ilk defa gördüğüm için dikkatimi çekmişti sadece.evet,belkide kaporta üzerinde oynama olmuş olabilir.