hasan fuat
Yeni Üye
merhaba
forumu devamlı takip ediyorum ilk konum buna kısmetmiş
yapım aşamasını takip etmiştim ama ne kadar arasam da konuyu bulamadım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-g-tamamen-2010-makyajli-86-model-g-dizel-bakmadan-gecme-37893889/detay
21 yaşındayım kendi arabamı alma vakti geldi ama yıldız sevdası aylardır araç almamı engelliyor
20 lira gibi bütcem var tam 1.4 dizel az yakan küçük bi araba alıp gezicem diyorum bir yıldız cıkap bütün aklımı alt üst ediyor
yakıtı km de 40 kr gibi olacagını tahmin ediyorum doğru mudur
bakım maliyeti parça bulunurluğu nasıldır sanayiyi ustaları az cok bilen usta tanıdıkları olan biriyim
2010 kasanın elektrik aksamı nasıldır problem yapabilirmi
çok eski göçmen olsakta bulgaristanda tanıdıklarım bulunmakta bana söyledikleri burdan araç alıp orda toplayalım diyorlar ne derece mantıklı ve yapılabilir
ilandaki arac ne durumdadır yapılan tadilat ne kadar sorunsuz uyum sağlamıştır
araç sahibi formumuzun üyesi isi konuşmak hoş olmayabilir mi diye de düşündüm artık takdir büyüklerim
teşekkür ederim iyi günler
forumu devamlı takip ediyorum ilk konum buna kısmetmiş
yapım aşamasını takip etmiştim ama ne kadar arasam da konuyu bulamadım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mercedes-benz-g-tamamen-2010-makyajli-86-model-g-dizel-bakmadan-gecme-37893889/detay
21 yaşındayım kendi arabamı alma vakti geldi ama yıldız sevdası aylardır araç almamı engelliyor
20 lira gibi bütcem var tam 1.4 dizel az yakan küçük bi araba alıp gezicem diyorum bir yıldız cıkap bütün aklımı alt üst ediyor
yakıtı km de 40 kr gibi olacagını tahmin ediyorum doğru mudur
bakım maliyeti parça bulunurluğu nasıldır sanayiyi ustaları az cok bilen usta tanıdıkları olan biriyim
2010 kasanın elektrik aksamı nasıldır problem yapabilirmi
çok eski göçmen olsakta bulgaristanda tanıdıklarım bulunmakta bana söyledikleri burdan araç alıp orda toplayalım diyorlar ne derece mantıklı ve yapılabilir
ilandaki arac ne durumdadır yapılan tadilat ne kadar sorunsuz uyum sağlamıştır
araç sahibi formumuzun üyesi isi konuşmak hoş olmayabilir mi diye de düşündüm artık takdir büyüklerim
teşekkür ederim iyi günler