Bu Ayakkabı Nasıl

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Çaylak:) Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,816

Çaylak:)

Ana Kamp
Yer
İzmir
Merhaba, doğa yürüyüşlerinde ve özellikle suyla temasın bol olduğu parkurlarda kullanmak için aşağıdaki ayakkabıyı almak istiyorum. Ancak Merrel markasını ve kalitesini hiç bilmiyorum. ve bu tarz bir ayakkabıyı daha önce kullananlara sorum şu olacak, bu ayakkabıyı sadece suda mı kullanmak gerekiyor, yani normal trekking aktivitelerinde dağda bayırda ya da şehirde kullanmak saçma mı olur? zannedersem ayakkabının yan tarafları file şeklinde yani tam kapalı değil. ama ben doğa yürüyüşleri konusunda biraz amatör olduğum için kararsız kalıyorum. bir tane kangaroos botum var, geçen hafta orman içinde bir pikniğe gittik şelaleler falan vardı, oralarda gezindik, bot suya girnce biraz rahatsız etti. onun için böyle bir ayakkabı alma gereği duydum.
sizin fikriniz nedir acaba? fiyatı da 169 tl indirim kuponuyla birlikte 129 tl oluyor. sizce 129 liraya değer mi bu ayakkabı?

http://www.sporena.com/Waterpro-Ultra-Sport-7136.html
Merrell-Waterpro-Ultra-Sport-2256-6317-2-zoom.jpg

Etiketler

Yıllardır kullanıyorum. İyi markadır. Ancak ağır şartlarda kullanımdan ziyade şehir ve hafif parkurlar için idealdir.

Doğa yürüyüşlerine gelmez.

O file gözlerden içine taş toprak çalı çırpı diken girer yürüyüş size eziyet olur.

Ynt: Bu Ayakkabı Nasıl

Peki o zaman almaya gerek yok zaten bir tane botum var o eskiyince bir tane daha alırım :smiley: teşekkürler yanıtlar ıcın

Hocam bahsi geçen bot markanın kampanyalı ürünlerinden...Sizdeki kuponla kullanımınıza uyarsa hiç düşünmeyin derim.Ben uzun zamandır Merrell kullanıyorum.Amerikan kaynaklı ve nano teknoloji kullanan bir firma. Ürün kalitesi muazzam. Günümüzde en bilindik outdoor markası olan ''columbia'' eline su dökemiyor çoğu üründe.

Bu ürüne bakacak olursak daha dün inceledim bir mağazada.Ürün şehir içi kullanıma çok uygun olmasına karşılık bir outdoor trekking ürünü. Bahar aylarında genellikle dere geçişli parkurlarda ve doğa yürüyüşlerinde kullanılmak üzere tasarlanmış.Öyle ki derenin-nehrin içinden geçiyorsunuz ve 30 sn içinde suları tahliye edip kendi kendine kuruyor ayakkabı. Elbette almadan önce filelerin içinden küçük çakıl ve kum parçacıklarının kaçabileceğini unutmamalısınız.

Ayrıca görevlinin söylediğine göre çıplak (çorapsız) kullanıma da çok uygun antibakteriyel bir yapısı varmış.Şu günlerde benzeri columbia ürünün 209 lira olduğunu da düşünürseniz eğer size uyarsa mutlaka alın.Şiddetle markayı ve bu modeli tavsiye ediyorum.Ben kışlık profesyonel spor ayakkabısını kullanıyorum kardeşime de yeni yazlık yürüyüş tarzı bir ayakkabısını aldık.

SAYGILARIMLA...

derenin-nehrin içinden geçiyorsunuz ......
derken.............
su iki metreden derin ve yüzme bilmiyorsak ;D

TezzMertek' Alıntı:
Reklam mı yapıyorsunuz diyordum.
;)

Yok yahu... Sadece ben bu markadan çok memnunum hem müşteri ilişkileri çok ilgili hemde ürünleri çok kaliteli. Aynı muadil firma malzemelerine göre de uygun fiyatlı. Reklamdan ziyade ''alan memnun,satan memnun'' durumu Murat hocam... ;D

Bu üründen dechatlon dan almıştım. Sonra gittim bir tane daha başka renginden aldım. Günlük Kullanım için oldukça uygun ,özellikle sıcaklarda içine hava alması bakımından oldukça ferah tutuyor ayakları.Ancak yukarıda söylendiği gibi file kısmı doğa yürüyüşlerinde sorun yaratır.Fakat su v.s. geçişlerinde çok kullanışlı .... Çok cabuk kuruyor.
Saygılar

Sınıfında fiyatına göre gerçekten çok iyi bir markadır. Tavsiye ederim.

Burada markamı önemli yoksa su dere geçişelirnde uygun ekipmanın ne olduğu mu? merrell olmuş başka marka olmuş fark etmez önemli olan soru dere geçişlerinde yazın yürüyüşte kullanılabilirmi veya ne kullanılmalı? bilekili olmaması burkulmalarda yaralanmanın dercesini artırmaz mı? Sandaletler hafif uygun kullanılabiliyor. Benzer fileli gözenkli ayakkabılarda Muratın dediği gibi kum veya çakıl girmesi durumunda sıkıntı olabilir. Ama Olurmu onu bilmiyorum. Uygun bir bot ve hafif bir sandalet daha iyi iş yapar gibi geliyor. Yinede benimde beğendiğim bir marka.
Yazın goratex botlar ayakları yakıyor. Ne kullanmalı? Bileklikli akü salamon veya merrell gibi havadar benzer botlar kullanılmalı mı? Bende merak ediyorum.

Yaz mevsiminde yüksek irtifa tırmanışlarımızda mecburen goretx botlarımızı giyiyoruz.

Kaliteli çoraplar ile giydiğimiz botlarımızı etkinlik sonunda güzelce havalandırıyor ayaklarımızı da soğuk su ile ödüllendiriyoruz.
Oluşmuş su toplaması varsa mutlaka yağlı krem ile nemlendiriyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,377
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR