KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için. Kesin kararlıyım, ne kaputu açarım ne de kafa yorarım. Ampul bile değişecekse doğru servise. Kedi bile motorda girecek yer bulamadı. Gözünü seveyim CJ ' nin.
Gercekten tebrik ediyorum yillarin verdigi tecrube birikim ustalik azin is bu resim herseyin gostergesi. Hep sizin gibi buyuk ustalara buyuk atolyelere imrenmisimdir. Suan benimde elimde amator olarak bi tornavida var insallah yillar gectikce bende sizdeki bu essiz nadide arac gerecleri temin edip kendimi yetistiricem ))))
Bekleyemedim ve ekranı iyice büyütüp baktım.
Fren ayarlarını bir daha elden geçir.Şakrak yolunda frene basınca soluğu Ege Denizinde almanı istemem.Baksana bir tarafa çekiyor. ;D
Ölçü aletleri bozuktur, çekme yok. Muayeneye girmeden önce benzin istasyonunun kaymak gibi betonunda 4 - 5 kere kazık fren yaptım, sonra yarım saat altüst olmuş bagajı yeniden yerleştirmek zorunda kaldım
Zaten yazdıklarım işin espirisiydi.
Koltuk sayısı,çeki kancası ve araç renginden dolayı Willys'i muayene tekrarına bıraktıklarında hiç bir müdahalede bulunmadığım fren-el freni,ışık şiddeti,sağ-sol far ayar değerleri nasıl olduysa üç gün arayla yapılan iki muayenede farklı sonuçlar vermişti.
Aynen söylediğin gibi. Benim önceki muayenede yazılan "Kısa huzmeli far ayarı düşük" ve "Kısa huzmeli far yönü hatalı" hafif kusurları iki yıl içinde kendi kendine düzelmiş
Sinan bey,ben o kunu ile ilgili olarak aslında çok özel bir işlem yapmadım.Willys resmi kurumdan ilk ihale edilip Samsun da sivil trafiğe kayıt olurken dosyasına iki tekerlekli römork ile birlikte işlenmiş.4-5 ay kadar sonra ben o şahıstan alıp Tokat trafiğine kayıt yaptırırken bu bilgilerle birlikte kayda geçmişti.Ardından ben bir römork yaptırmış ve bunun için bir makina müh. arkadaşa ayrıca proje çizdirip Trafik Denetleme ve Tescil Şube Müdürlüğüne teslim edip dosyasına koydurmuştum ve ruhsata hep römork çeker ifadesi zaten işleniyordu ve bu kez yine oradaydı.Fakat sanırım ellerinde bir tane çeki kancası için proje gerektiğine ilişkin yazı var ve sanki ben gidip sanayide kafama göre kanca yaptırıp takmışım gibi illa proje olacak diye tutturdular.Durumu kendilerine anlattığımda " Biz sistemde göremiyoruz" dediler.Emniyet müdürlüğüne gidip dosyada olup göremediklerini söyledikleri bilgileri görünür hale getirdik iş halloldu.