Değerli dostlar bu aracı yurt dışından bir abim getirmişti ordan da bana geçti, devlet satmıyor. Araçların motorunun üzerinde saat vardır ve bu araç 8.000 saatte yani uzun süre yatmış... Serviste komple bakım yapılırken ön aks masura bilyasının dağılmış olduğu tespit edildi söküldü değişti ama bir ölüm..... Geri kalan tüm mekanik aksamı sınıfı geçti. Araçda çalışmayan hiç bir uzuv bulunmamakla beraber, sökülen her bijonun ilk defa söküldüğü hatta orjinal fren balatalarının üzerinde olduğu söylendi araç 78.000 km. de. 8 ileri ve 8 geri vites şanzuman. Bugün itibari ile kabinde tadilata ve boya kaporta işlerine başlamış bulunmaktayız.. İncirlik hava üssündeki Unimoglardan birinden sökülen birde elektrikli vinç var onunda revizyonu yapılıyor..Renk konusunda fikirlerinizi bekliyorum .........
işte hayalimdeki araç.sonunda türkiye de de sivil kullanımda görmekten çok mutlu oldum,kıskanmadım da desem yalan olur ama nazarım değmez merak etmeyin ;D yabancı sitelerden unimog için renk konusunda fikir alabilirsiniz,çok güzel çalışmalar var.bende çift renk olsun derim özellikle canlı renkler daha da gösterecektir aracı.araçta yapılacak işleri merakla bekliyorum.hayırlısı olsun...
Şu anda üzerinde bulunan haki renk aracı çok erkek gösteriyor diye düşünüyoruz. ufak tefek çürükler var onlar tamir ediliyor döşeme soyuldu, orjinal olmayan herşeyi söküyoruz ( basamak depo vs..) kataloktan o rengede bir bakarım. saygılar.