KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Malum sitede satılık olan bu aracın tamponunu görmenizi istedim arkadaşlar gerçekten çok güzel bence bu özel yapımmı bir markayamı ait sordum ama cvp alamadım bilen yada bunu sizce hakkını vererek yapan biri muhakkakki vardır
Ynt: Bu G.cherokee Tamponu Özel Yapımmı Bilen Varmı
Borçka ve arhavide gayet güzel araçlar var birkaç ay önce o tarafa gittiğimde görmüşdüm sahibide jeep meraklı bir arkadaş aslında birkaç tane daha böyle araç vardı yarın unutmazsam arar sorarım
Bende ilgiyle takip ettiğim bir firma elindeki bütün arazi araçları konsept araçlar Buda kendi kullandığı bir araymış zaten öğrenir ve paylaşırsanız kendisi bile yapıyorsa ciddi talepler alıcığından eminim şimdiden tşklr
Sonunda bu aracı aldım uzun zamandır takip ediyordum ben de bunu. yazılarını söktüm. bence daha güzel ldu. Evet Bu tampon özel yapım ve gerçekten çok şık. vinci güzel gizlemiş. ön arka tamponlar yan basamaklar ve dodikler komple set halinde bir bütün. boyası biraz solmuştu boyadım biraz alaca bulaca oldu bir kat daha boyayacağım