KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Top case ler özellikle de alü olanlar ziyadesiyle pahalı alternatifleri de çok şık olmuyor*yada ben bulamadım,bir kaç farklı marka var bir ara sana göndereyim.
Eksozun üstü Aleminyum parçalarla kaplandı. Parçalar birbirlerine perçinli. %100 el yapımı. çok uğraştırdı ama 2 zamanlılar için olmazsa olmaz bence. 3 hard enduro turda denedim 10 numara koruma sağlıyor. Güzel yanı ezilen yada büzülen parça olursa sadece o parçayı yapıp bire bir değiştirebilirim.
İçinde çok az kısımda eksoza değmeyi önlemek için ısıya dayanıklı özel kaucuk parçalar kullandım.
Daha önceleri amyant sarmıştım tüm pipo ya fakat karda yada çamurda yada motosikleti yıkadığımda çok uzun süre ıslak kalıyor. Bu daha iyi oldu.
Merhaba
Kış geldi geçiyor dedik böyle uzaktan bakmaz olmaz. Yine bir sürü uğraşlar yaptık..
Sonra dedim ki dışarıda garajda üşümüyor mu bebeğim.. 2. katta ki odama çıkardım ve başladım sökmeye.. bakalım ne varmış ne yokmuş gibisinden ;D
Fotoğraf kötü acele ile çekildi affedin şimdiden.
Bu günlerde topluyorum yavaş yavaş..
Şimdilik arkadaşların granajlarını tamir ediyorum
Toplanırken Şasesine kadar soyulmuş olan arkadaşa silikon elcikten , tellerden ve yağdan başka birşey yapmayacağız böyle çıkıcaz piyasaya
Sağlıcakla kalın
Mondial 150 ut.. Öncelikle bazı civataları kalitelileri ile değiştirdik.. arka amortisörü kaldırdık ve ön amortisöre parça ekledik.. Ön arka tekerleri metzeller Six Days extreme serisi ile değiştirdim.. Fazla parçaların hepsini çıkardık.. Örnek bir resmi burada Buyrun;
Evet topladım ve evden çıkardım ilk marş düğmesinin lehimini kopartmışız yaptım.. Akümüz bozuldu. Yepyeni akü garantiye girecek mi o da bir muamma. Arka lastiğin havası azdı. Kendi kendime söylendim sibop keser havar vur iki dakka diye. Yarım saatlik bi arazi denemesine çıktım ve lastiğide aklımdan çıkardım tabi. Sibop kestim en kısa zamanda alıp takacağım fotoğraflarını eklerim
Hizmet süresini çoktan dolduran fakat benim ısrarımla görevine devam eden sahara 3 lerimi emekli edip yerine distanza ları takdırdım.Sırt deseni biraz daha yol ağırlıklı olan yeni lastiklerle neredeyse uçuyorum
Hizmet süresini çoktan dolduran fakat benim ısrarımla görevine devam eden sahara 3 lerimi emekli edip yerine distanza ları takdırdım.Sırt deseni biraz daha yol ağırlıklı olan yeni lastiklerle neredeyse uçuyorum