Bu Jeep Nedir ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 997799 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,912

997799

kings go ahead
Yer
çorum
http://www.sahibinden.com/biniciye_dizel-31WQQaXQQ15718596WQQpXQQdisplayitem

gezinirken buldum. göğüs falan yenş model 2,5 dizel dörünüyor ilginç geldi bana. varmı böyle bir araç normalde?

Etiketler
Ynt: Bu Jeep Nedir ?..

Bu kasaların dizellerini İspanya'da çok görmüştüm fakat motor hacmini hatırlamıyorum.

Standard ZJ . Motoru değiştirmişler. Böyle bir motor versiyonu ZJ de yok.

Zakof' Alıntı:
Standard ZJ . Motoru değiştirmişler. Böyle bir motor versiyonu ZJ de yok.

Türkiye'de yok desek daha doğru olur.Avrupa'da 2.5L orjinal Dizel ZJler mevcut.Türkiye'ye tek tük girenlerden olmalı..

Evet bayadır ilanda bu araç .

Kesin ne olduğunu bilemeyiz elbette ;)

Ama bana da toplama gibi geldi . 2.5 Dizel Zj Yurtdışında var mı bilmiyorum ama rastlamadım açıkçası . Araç 93 Torpido 96 . Vitese bakılırsa motor ve Şanzıman XJ de gördüğümüz 2.5 dizel . Gerçi belkide Sami Beyin(CJ7V8) Yurtdışında görüğü araçlardandır .

Aslında detaylı olarak ne yapıldığını yazsa belki daha kolay satar . Yani beğenmedim torpidoyu değiştirdim . Motor yapılacaktı onun yerine XJ dizel motor ve şanzımanı taktık gibi ... Böyle olunca şüphe ediyor insan ...

Barış

Düz vites sadece 93 yılında az sayıda üretildi. Limited v.s. gibi, model koduda Base olması lazım...

93 zj için:
The 4.0 six-sylinder engine was standard. In early production, the only transmission offered was an automatic,
but before long a five-speed manual transmission went into production. Base and
Laredo models carne with a standard five-speed transmission.
A four-speed automatic gearbox was standard on Limited. optional on the others. The
4.0-liter six combined with the four-speed automatie transmission received an
EPA fuel eonomy rating of 15 mpg city and 20 mpg highway—very good for a large,
powerful sport wagon. A 22.7-gallon fuel tank was standard.

Base' larin kapı altında kaplama yok. ama bu ilandakin de var....

Böyle bi motordan ise haberim yok...

Kokpit' de arkadaşımızın dediği gibi 96 sonrası için.

Bence...
Şanzman orjinal, kapı altı kaplamaları sonradan takılmış, motor sonradan takılmış, göğüs sonradan takılmış. araç toplamaki ne toplama...

8 9 liraya verseler bile uzak durulmalı. Motoru ve bu düz viteslerin verimsizliği yüzünden sadece arazi amaçlı bile alınmaz.
Belki 3 4 liraya verseler, yedek parça amaçlı alınır.....

Çok önemli bişey değil Mirkan. Düz vites üretimden bahsediyor. Sadece düz vites üretiminin olduğunu kanıtlayabilmek için bi yabancı kaynaktan kopyala yapıştır yaptım.

Bide çok ilginç, ön panjur 93 değil. Ön çamurluklardaki sinyallerde avrupa versiyonlar için. 93 yılında avrupa versiyonu yok diye biliyorum.

Mutant bu mutant :smiley: :smiley: :smiley:

Alfonse' Alıntı:
Gıcık mı? ;D Hehehehe... ;D Süper yorum ;D

dizel zj olurmuymuymuymuymuşmuşmuş !!! aaaa ... sonra zj arabamı be kamyon gibi çalışıyo gitmiyo dicekler ... ağa geçen benim doğan slxle şerokiyi bi geçmişim vallaaa ;D sonra gelde delirme bu adama anlatamazsında o şerokinin aslında şeroki değil cherokee olduğunu grand cherokee olduğunu hiç anlatamazsın bize zj dedinmi , elemanın aklı iyice karışır :smiley: ... umursamaz o geçmiştir bikere şerokiyi onun için geçilmiş geçilmişdir onun için cherokee veya şeroki olmasının hiçbir anlamı veya önemi yoktur ...

bizim için var bu gibi adamlara konu olmamak için o yüz karası zjyi derhal imha etmemiz ŞARTTT ... ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,937
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR